Szórakozás

Leült egy nyerőgéphez, majd pár óra játék után 3 jackpotot is pörgetett – egy éjszaka alatt gazdaggá vált a Las Vegas-i kaszinó vendége

Jakub Porzycki / NurPhoto / AFP
Jakub Porzycki / NurPhoto / AFP
A szerencsés szerencsejátékos óránként pörgette a jackpotokat.

A szerencsejátékok fővárosának egyik ikonikus kaszinójában, a fenti képen látható Ceasars Palace-ban múlt kedden kisebb csoda történt, amitől egy vendég élete egy csapásra megváltozott. A szerencsés szerencsejátékos ugyanis az este fél 10 és hajnali fél 1 közötti három órában háromszor is jackpotot pörgetett a Dragon Link típusú, félkarú rablókhoz hasonló nyerőgépeken – így a Las Vegas-i kiruccanás után összesen közel 668 ezer dollárral ( azaz 245 millió forinttal) lett gazdagabb.

A Daily Mail által bemutatott játékos az első jackpotjával „csak” 125 ezer dollárt (46 millió forintot) nyert, de úgy érezte, hogy ez nem elég, ezért még több órán át a kaszinóban maradt. A döntése pedig anyagi értelemben igen gyümölcsözőnek bizonyult, hiszen a második és a harmadik jackpotjával további 383 ezer, illetve további 159 ezer dollárt nyert. (Az előbbi nagyjából 141 millió, az utóbbi 58 millió forintnak felel meg.)

Mondjuk, a nyeremény, amit kézhez kap, a brit bulvárlap beszámolója szerint csupán félmillió dollár (184 millió forint) körül lesz, mivel a kaszinó mintegy 24 százalékot levon az összegből, amiből a nyeremény után fizetendő adókat egyenlítik ki.

A cikk szerint egyébként érdemes lehet a Ceasars Palace-ba látogatni, hiszen márciusban több olyan vendég is volt, akik milliós jackpottal térhettek haza a hotelként is funkcionáló legendás kaszinóból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik