Szórakozás

Kiakadtak az emberek, amikor megtudták, hogyan készül a rákrúd

A színe és az íze sem csak a ráknak köszönhető.

Azt nem tudni, hogy hányan kedvelik a rákrudakat a világon, de az biztos, hogy jócskán megcsappant a számuk, miután látták, hogyan is készül ez a snack.

A vt most megmutatott egy riportot, amely pontosan bemutatja, miként állítják elő ezeket a termékek. A folyamatokról még a Food Kingdom töltött fel egy videót a YouTube-ra.

Ebből a többi között kiderül, hogy nem csak rák, de alaszkai tőkehal és szürke tőkehal is szerepel az összetevők között. Ezeket egy masszává gyúrják, majd egy feldolgozógépbe helyezik. Ezután összekeverik az olyan összetevőkkel, mint a burgonyakeményítő, a tojásfehérje és más ízesítők, például a só és a cukor. Ahogy minden összetapad, egyfajta szürke massza keletkezik, amit később egy gépbe tesznek, és „megcsavarják”, így úgy néz ki, mint egy csavart cukor. Később ezt vágják fel és ellátják egy narancsos színű bevonattal.

A videó többeknél kiverte a biztosítékot.

Köszönöm a megosztást! Bár ne mutattad volna meg, honnan származik a piros színezés! Soha többé nem veszem meg! Köszönöm, hogy felnyitottad a szemem!”

– írták egy hozzászólásban.

Mindig azt gondoltam, hogy ez a cucc undorító, de most már biztosan tudom, hogy az!

– fűzte hozzá egy kommentelő.

A legtöbb hozzászóló egyetértett abban, hogy alapjaiban változtatta meg a rákrúdról alkotott véleményét a videót, többen bármennyire is szerették, soha többet nem tudnának már enni belőle ezek után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik