Szórakozás

Az álommeló: hidegzuhanyként érte az elbocsátás a jelöltet, aki semmibe vette csapata véleményét

RTL
RTL
Egy másik jelöltnek is távoznia kellett.

Az álommeló pénteki részében bolhapiacozós feladatot kellett teljesítenie Balogh Levente jelöltjeinek, amit Zsuzsanna, Veronika, Bence és Kevin négyese üres kézzel zárt. Bence korábban összetűzésbe került csapattársaival, amiért egyikükre sem hallgatott és csak a saját feje után ment – végül ez okozta a vesztét.

„A csapat máshogy döntött, mint én, és mivel az én kezemben volt a kormány, végül az én döntésem lett érvényben. Ezt elismerem, és vállalom ezért a döntésért a felelősséget” – mondta az asszisztensjelölt, aki egyébként a műsor előző évadában versengő Pégé fia.

Bence, az ön felelőssége ebben a szituációban most az, hogy önnek véget ért a kihívás. Ebben a pillanatban úgy érzem, nem alkalmas arra, hogy elnöki asszisztens legyen

– fogalmazott Balogh Levente, majd elköszönt Bencétől, aki később a kamerák előtt értetlenkedett.

Csalódott vagyok, meglepődtem nagyon, nem számítottam erre. Nagyon gondolkozom rajta, miért bocsáthatott el az elnök úr. Sok mindenre próbálok gondolni, de nem tudok egy jó ötlettel előállni, hogy miért gondolhatja az elnök úr, hogy alkalmatlan vagyok. Mindenképpen nyerni jöttem ide, sose fordult meg a fejemben semmi más, ezért elég hidegzuhanyként ért a hír. Nagyon csalódott vagyok, hogy ilyen hamar véget kellett ennek vetni.

Kevin is kiesett, amiért a feladat teljesítésekor túl nagy kockázatot vállalt.

Kapcsolódó
Az álommeló: Egy tavalyi jelölt fia is szerencsét próbál az idei évadban
Úgy érzi, apja tapasztalatai miatt előnnyel indul a többi jelölttel szemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik