Szórakozás

Miért keresik a kék pöttyel jelölt dobozokat a Red Bull rajongói?

TikTok - SOPA Images / Getty Images
TikTok - SOPA Images / Getty Images
Vannak, akik sohasem isznak energiaitalokat, mások el sem tudnák képzelni a napjukat nélkülük. A globálisan legnépszerűbb Red Bull elkötelezett rajongói nem csak lekapnak egyet-egyet a boltok polcairól, hanem a dobozok alját vizsgálva válogatnak.

Különös videó terjed a TikTok-on, főszerepben egy doboz Red Bullal, pontosabban a doboz alján látható kék festékpöttyel. A feltöltő úgy ír a véletlenszerűnek tűnő foltról, mintha titkos jel lenne, és vannak, akik érteni vélik a kódot – írja a LadBible című brit bulvárbortál.

Igen, egyike vagyok azoknak a lányoknak, akik megnézik minden Red Bull doboz alját a boltban, amíg meg nem találják a kis kék pontot. Aki nem tudja, tudja meg!

– írja a nő a videón, melynek a Csak Red Bull-rajongók érthetik címet adta.

Bár a folt teljesen véletlenszerűnek tűnik, aminek nincs semmilyen jelentősége, néhány hozzászóló állítja, hogy a dobozok alján többféle színű kis folt lehet, és ezek közül a kék pöttyökkel jelöltek a legfinomabbak.

Van, aki azt írja, a sárga pöttyösek kicsit savanyúbbak, a piros pöttyösek kicsit édesebbek, más hozzáteszi: a kék pöttyöseknek határozottan erőteljesebb az ízük.

Egy kommentelő szerint a pöttyöknek valójában nincs közük az ízhez. A gyárban arra használják őket, hogy bármilyen probléma visszakövethessék, melyik doboz ital, melyik gyártósorról jött. Az, hogy vannak, akik eltérő ízeket éreznek a más színű pöttyökkel ellátott dobozokban, színtiszta pszichológia.

@kieshaward414 Only my red bull lovers will understand🤣🫶😮‍💨#redbull #fyp #fypシ #foryou ♬ som original - ginny

Ajánlott videó

Olvasói sztorik