Szórakozás

Több százezer dollárt kell fizetnie annak, aki Marilyn Monroe mellé szeretne temetkezni

A tehetős rajongók akár a Playboy alapítója mellé is kerülhetnek.

A Marilyn Monroe és Hugh Hefner sírhelyének közelében lévő nyughely akár 400 000 dollárért (kb. 147 millió forint) is elkelhet egy aukción – írja a CNN.

A színésznő és a Playboy alapítója is a Los Angeles-i Pierce Brothers Westwood Village Memorial Parkban nyugszik, olyan hírességekkel egyetemben, mint Truman Capote vagy Farrah Fawcett.

A Playboy alapítója egyébként annak idején azért vásárolta meg a helyet, mert azt szerette volna, hogy a színésznő mellé temessék.

A Monroe és Hefner nyughelyének szomszédságában található sírhely szombaton kerül árverésre. A kikiáltási ár 50 ezer dollár (kb. 18,2 millió forint), de a szakértők szerint a sírhelyek várhatóan 200-400 ezer dollár közötti összegért kelnek majd el.

A Julien’s Auctions által rendezett aukcióban a Playboy magazin 1953-as, első számának címlapját vagy Hefner bordó kabátját és selyempizsamáját is meg lehet szerezni.

Március 28. és március 30. között több mint 600 történelmi műtárgy kerül forgalomba, amelyek egykor Monroe-hoz, Hefnerhez és a Playboy Enterpriseshoz tartoztak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik