Szórakozás

Válik a közkedvelt anyagyilkos nő, három hónappal azután, hogy szabadult a börtönből

Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Három hónapja került szabadlába hét év után, teljesen felbolydult azóta az élete.

Gypsy Rose Blanchard bejelentette a privát Facebook-oldalán, hogy ő és férje, Ryan Anderson elválnak egymástól három hónappal azután, hogy szabadon engedték az anyja meggyilkolásában való részvétele miatt kiszabott börtönbüntetés után – írja a CBS News.

Blanchard anyját, Clauddine “Dee Dee” Blanchardot Gypsy Rose akkori barátja, Nick Godejohn késelte halálra 2015-ben, azért, állította a férfi, mert Gypsy Rose erre kérte miután elmondta neki, hogy anyja hogy bánt vele. Egy életen át hazudtak neki a – nem létező – betegségeiről, amik állandó ellátást igényelnek. De mindez valótlan volt, a gyerekbántalmazás egy egészen különös módja.

Miután beismerte bűnösségét, Godejohnt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. Gypsy Rose Blanchardot tíz évre ítélték el, hét év után szabadult tavaly év végén.

Férjével, a gyógypedagógus Andersonnal a börtönbüntetése alatt ismerkedett meg, és házasodtak össze 2022 júliusában.

A nőt, miután még a börtönbüntetése alatt, a Hulu készített róla egy nagysikerű sorozatot A tett címmel, hatalmas érdeklődés övezte a szabadulása után, szinte stúdióról stúdióra járt, rengeteg követője volt a közösségi oldalakon. Igazán megosztó, van, akik a végletekig védelmezik, vannak, akik támadják. Persze felmerül, miért is kell bárkinek ünnepelnie egy bűnözőt? Ezt a kérdést itt jártuk vele kapcsolatban körbe:

Kapcsolódó
Bár anyagyilkosnak nevezik, mégis a keblére ölelte a közvélemény Gypsy Rose Blanchardot
Azt hihetnénk, hogy egy anyagyilkosnak nevezett nőt pillanatok alatt eltipor az eltörléskultúra, Gypsy Rose Blancharddal azonban láthatóan sokkal többen rokonszenveznek.

Cikkünk óta egyébként töröltte magát a „pokol kapuja” közösségi oldalakról, mert megpróbál normális életet élni. A People magazin viszont úgy tudja, a próbaidős tisztjének javaslatára tett így, nehogy vissza kelljen mennie a börtönbe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik