Szórakozás

Ördög Nóra a rövid frizurájáról: Életem legjobb döntése volt

Bársony Bence / RTL Klub
Ördög Nóra 2010 októberében, az RTL Reggeliben.
Bársony Bence / RTL Klub
Ördög Nóra 2010 októberében, az RTL Reggeliben.
Ezzel igyekezett nyugtatni a Next Top Model Hungary egyik versenyzőjét, aki sírva fogadta a hírt, hogy a műsor kedvéért le kell vágatnia derékig érő haját.

A Next Top Model Hungary legutóbbi adásában néhány modellaspiránsnál  komoly frizuraváltoztatásokat eszközölt a műsor szakmai csapata: három versenyzőnek jelentős mennyiségű hajtömegtől kellett megválnia, egyikük már hosszú évek óta növesztette derékig érő fürtjeit. Hawa sírva fogadta a hírt, hogy fülig tervezik visszavágni a frizuráját, Ördög Nórának viszont sikerült meggyőznie, hogy ne hátráljon meg.

Én 10 évvel ezelőtt belenéztem a tükörbe, és azt éreztem, ez a hosszú haj, ez kicsit olyan semmilyen. Te még túlságosan fiatal vagy, úgyhogy nem emlékszel erre, de eléggé feltűnést keltettem, hogy a hosszú hajamat egyik napról a másikra levágattam rövidre. Életem legjobb döntése volt

– magyarázta a műsorvezető, hozzátéve:

Nagyon-nagyon szerettem a rövid hajamat. Karaktere volt. Mindenki megjegyezte, mindenkinek volt hozzá egy mondata, egy gondolata. És még merni kell egy kicsit vadnak lenni, kicsit kísérletezni magaddal. Most még megteheted. Pont hogy tíz év múlva már nem biztos, hogy megteheted.

Hawa végül Ördög Nóra tanácsait hallva eldöntötte, hogy belemegy a hajvágásba, a fodrászszékben viszont hangsúlyozta, hogy kompromisszumos megoldást szeretne, hogy a végeredmény neki is tesszhessen.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik