Szórakozás

Félmillió dollárt kell fizetnie Nicki Minaj-nak, mert férjével megvertek egy biztonsági őrt

Scott Dudelson / Getty Images
Scott Dudelson / Getty Images

Félmillió dollárt, vagyis több mint 180 millió forintot kell fizetnie Nicki Minaj-nak és férjének, Kenneth Pettynek, amiért 2019-ben, Frankfurtban megvertek egy biztonsági őrt – írja a Rolling Stone. A sértett, Thomas Weidenmuller azért került összetűzésbe a zenésszel és párjával, mert segíteni akart egyik kolléganőjének, akivel Minaj veszekedett.

Petty állítólag hátulról támadt rá a férfira, akit úgy megütött, hogy még az állkapcsa is eltört.

A biztonsági őr szerint Minaj azért kötött bele kolléganőjébe, mert a koncerten egy rajongónak sikerült feljutnia a színpadra. Weidenmuller ekkor közbelépett, mire a rapper felé hajított egy cipőt. Petty ezután azért ütötte meg az őrt, mert úgy vélte, tiszteletlen volt a feleségével.

Weidenmuller olyan súlyosan megsérült, hogy kórházba kellett szállítani, és több műtéten is átesett. Állkapcsába eddig öt lemezt ültettek be, de még mindig nem sikerült teljesen rendbe hozniuk, ezért további implantátumokra lesz szüksége.

A férfi beperelte a zenészt és férjét, 21 ezer dollárt követelt a kórházi számlák fedezésére, valamint 700 ezer dollárt kártérítésként a szenvedései miatt. A bíró ezt 500 ezer dollárra csökkentette, Minaj és Petty eddig egyetlen alkalommal sem reagáltak vagy jelentek meg a bíróságon az ügy miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik