Szórakozás

Házasság első látásra: Dávid Petra elismerte, hogy becsiccsentve sétált az oltárhoz

TV2
TV2
Az edző a TikTok-oldalán reagált a neki címzett gyűlölködő kommentekre.

A Házasság első látásra csütörtök esti epizódjában Petra és Andris is kimondták egymásnak az igent az oltárnál. Előbbi a minap a TikTok-oldalán beszélt arról, hogy olyan mennyiségű gyűlöletet kapott az interneten az adásban való viselkedése miatt, amihez nyolcéves közösségi médiás jelenléte alatt nem tapasztalt hasonlót, ezért úgy gondolta, reagál a műsorban látottakra.

Kicsit érdekesre sikeredett, mivel nem tagadom, becsiccsentve sétáltam az oltárhoz. Nagyon ideges voltam, nagyon izgultam, emiatt is ittam, meg azért is, mert az esküvőm volt. Kicsit lazítani akartam, egy háromhónapos diéta után voltam, jól akartam magam érezni

– magyarázta az edző, aki elismerte, hogy kicsit túllőtt a célon, de mint mondta, az vesse rá az első követ, aki még sosem csiccsentett be.

Dávid Petra bejelentkezésében hangsúlyozta, hogy nagyon várta az esküvőt, készült is a nagy napra, tisztázta viszont, hogy az imádata nem a vőlegénye személyének, hanem inkább az illúziónak szólt, hogy szeretne találkozni a jövendőbelijével.

Nemcsak magamról, hanem a többi hölgyszereplőről is mondom: azért egyrészt emberek vagyunk. Másrészt ez egy kísérlet, tehát olyan helyzeteknek vagyunk kitéve, amik mindannyiunkat kimozdítanak a komfortzónánkból. Az egész műsor vagy kísérlet során mindannyiunk fog meglepően reagálni bizonyos szituációkra úgy, hogy saját magunkat is meglepjük, hogy milyen reakciónk van

– mondta a videóban, hozzátéve:

Hiszen végig egy felfokozott érzelmi állapotban vagyunk. Idegenek vagyunk egymásnak, ott ismerkedünk meg, új szituációkban kell boldogulni… és az utolsó mondatom: gyerekek, ez egy showműsor. Úgyhogy kicsit empatikusabban viselkedjetek, és ha egy kicsit többet foglalkozna mindenki a saját maga dolgával és kevesebbet a másikéval, akkor ez egy boldogabb világ lenne.

@davidpetraedzo

♬ eredeti hang - Dávid Petra

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik