Szórakozás

„Azóta nem vezetek” – Gáspár Zsoltinak máig rémálmai vannak arról, hogy 29 éve halálra gázolta szomszédjukat

tv2
tv2
Másfél év börtönre ítélték akkor.

A Story magazinnak nyilatkozott Gáspár Zsolti arról, hogy 1995-ben halálos kimenetelű balesetet okozott: elgázolta szomszédjukat, Béla bácsit. A celeb szerint nincs mentség, ő volt a hibás, vállalta a felelősséget ezért. Másfél év börtönbüntetésre ítélték, ám Göncz Árpád, az akkori köztársasági elnök elnöki kegyelemben részesítette fiatal kora, újszülött kislánya és büntetlen előélete miatt.

Egy évig nem mentem vissza a faluba. Győrben laktam az unokatestvéremnél. De aztán szembe kellett néznem a történtekkel, és visszatértem Nógrádba. Őszintén megmondom, nem volt egyszerű. Ez nem egy olyan dolog, amit fel lehet dolgozni. Meg kellett tanulnom együtt élni ezzel a teherrel.

Gáspár azt mondja, a férfi unokája ma a postásuk, akivel mindig találkozik, de a baleset már nem téma köztük.

De nyilván az ember nem felejt. Én sem felejtem el a mai napig sem, hogy amikor kimegyek a temetőbe édesanyámhoz, akkor Béla bácsi sírjára is mindig tegyek friss virágot.

A celeb elárulta, azóta nem is vezet autót:

Jobb így a lelkemnek. Elég nekem, hogy a mai napig rémálmok gyötörnek. Fájdalmas tanulópénz volt ez nekem. Mindennap hálát adok a Jóistennek, hogy kaptam még egy esélyt az élettől. Hogy háromszoros apuka lehetek, és hogy akkor ott, sok évvel ezelőtt nem ért véget az én életem is.

story

Ajánlott videó

Olvasói sztorik