Szórakozás

Sebestyén Balázs DJ Otiként tart bulit a nyáron: Azt gondoltuk, májusra lesz telt ház, de hogy egyetlen óra alatt ekkora őrület lett…

RTL
RTL
A műsorvezető a 24.hu-nak nyilatkozott arról, mire számíthatunk tőle DJ Otiként.

Sebestyén Balázs február végén az Instagram-oldalán jelentette be, hogy július 20-án DJ Otiként áll majd a keverőpult mögé Siófokon. Bár a műsorvezető posztját egyesek viccnek vélték, azóta kiderült, hogy valóban lemezlovasként lép majd fel két nappal a születésnapja után.

Ez tulajdonképpen viccnek indult 100 évvel ezelőtt, még egy régi rádióban kezdtem el a kilencvenes és kétezres évek nagy klubhimnuszait játszani, amiket én nagyon szeretek, meg nagyon sokat buliztunk rá, és kitaláltuk ezt a DJ Oti karaktert, akinek soha egyetlen fellépése nem volt, nem volt valódi személy. Egy alteregóm tulajdonképpen, és mindig, amikor leadtuk ezeket a dalokat a rádióban, akkor DJ Oti fellépésként aposztrofáltuk, hogy na, »Most a lemezjátszók mögött DJ Oti!«. Ezt azóta mondogatják a hallgatók és mi is, hogy kéne egy bulit csinálni. Idén volt idő meg energia tető alá hozni

– nyilatkozta lapunknak Sebestyén, akire emlékei szerint még Vadon Jani ragasztotta rá a DJ Oti nevet a harmadik nevéből, az Ottóból adódóan.

A műsorvezető a téma kapcsán elmondta, hogy olyan dalokat szeretne majd játszani a bulin, amelyeket még a zenetévénél eltöltött időszaka alatt szeretett meg, és egy egész generáció bulizott rájuk annak idején.

Ma már ezeken kicsit mosolygunk, nevetünk, de mégis, ha valaki meghallja, libabőrös lesz, és visszajönnek a kilencvenes és kétezres évek nagy, közös diszkóslágerei, a közös ruha- és hajviselet, na meg minden, ami ezekhez a nagy klubokhoz hozzátartozott. Semmiképpen nem retro lesz, inkább egyfajta tisztelgés a nagy kilencvenes és kétezres évek előtt.

A bulira szerda délelőtt indult meg a jegyárusítás, a jegyek 90 százaléka pedig már gazdára talált Sebestyén elmondása szerint. És hogy mit szól a műsorvezető ahhoz, hogy az emberek kvázi látatlanban váltottak jegyet a fellépésére, a következőt mondta:

Ez nagyon nagy öröm. Számítottunk rá, de arra nem, hogy ilyen hamar elkelnek a jegyek. Azt gondoltuk, hogy májusra lesz telt ház, de arra, hogy egyetlen óra alatt ekkora őrület lesz, arra senki nem számított.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik