Szórakozás

Nagy Feró: Hatalmas papucs lettem, amióta házas vagyok, de imádom!

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Annak idején nem hitte volna, hogy négy évtized után is együtt lesznek a feleségével.

Nagy Feró és felesége, Ágnes negyven éve házasok, kapcsolatukról nemrég a hot! magazinnak meséltek egy interjúban. A beszélgetés során a zenész elárulta, hogy mikor annak idején megpillantotta a nála 20 évvel fiatalabb lányt, rögtön szimpatizált vele, de a nagy korkülönbség miatt nem akarta jelét mutatni a vonzalmának – legalábbis kezdetben.

Ági terhes lett, én pedig a neveltetésemnél fogva úgy gondoltam, el kell vegyem feleségül. Szó sem volt arról, hogy elvetetjük. Szóval, az esküvő napján kértem az anyakönyvvezetőt, hogy pörgessük meg a műsort, hiszen délután mennünk kell Pécsre, mivel akkor indult a turnénk. Emiatt csak a két tanú volt jelen: a technikus és a gitáros. Ott örök hűséget fogadtunk egymásnak, Ági pedig abban a pillanatban adott értelmet a rockerségemnek

idézte a Blikk a a Beatrice frontemberét, akinek saját bevallása szerint először nem volt felhőtlen az öröme, hiszen a korábbi válása miatt már nem hitt a sírig tartó szerelemben és a boldog házasságban.

De Ági mindent megváltoztatott. Azt hittem, pár évig elvan egy zenésszel, aztán talál egy fiatalabbat, így lepattint. Azóta viszont eltelt negyven év, és – őszintén – hatalmas papucs lettem, amióta házas vagyok, de imádom!

– jelentette ki a zenész, mire a felesége azzal felelt, hogy bár percenként el tudnának válni a férjével, nem teszik, helyette inkább elfogadják egymás hibáit.

Egyet kell megjegyeznie mindenkinek: ha hazajön a férj, egy jó feleségnek akkor is szeretnie kell, ha nem éppen rózsaillatú. Szerelmes, nem? Akkor ezt is szeretnie kell. Hiába nehéz egy rockerrel, hiszen határozott egyéniség, megy a feje után, de akkor is a férjem, akit mindennél jobban szeretek. (…) Anyukám féltett ettől a kapcsolattól, de mondtam neki, ha ez az ember nem húz végig a hajamnál fogva a csillaghegyi Mátyás király úton, akkor kitartok mellette életem végéig

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik