Szórakozás

Lola a gyerekvállalásról: Az én korosztályom nem az, aki mielőbb a szülőszobába rohanna, ez tény

TV2
TV2
Nem gondolja úgy, hogy 35 évesen kifutott volna az időből.

Lola nemrég a Best magazinnak adott interjút, melyben kijelentette, hogy jelenleg boldog az életében, ám mint mondja, két évvel ezelőtt egészen más választ kapott volna az, aki a hogyléte felől érdeklődik.

Ahogy betöltöttem a krisztusi kort, beütött nálam egyfajta krízis, hogy a helyemen vagyok-e… Mert nem mondom, hogy nem fogalmazódott meg bennem is az, hogy vajon rátalálok-e a páromra, vagy hogy leszek-e valaha édesanya. Nekem ezzel rengeteg dolgom, munkám volt

– árulta el a lapnak az énekesnő, aki mögött saját bevallása szerint mélypontokkal teli két-három év áll.

Ami a szakmai pályáit illeti, Lola az interjúban arról is beszélt, hogy örömteli volt számára a felismerés, miszerint igenis lehet egyszerre énekesnő és műsorvezető is, noha ez nem bizonyult egyszerű menetnek.

Amikor a Petőfi TV-hez kerültem, triplán kellett dolgoznom ahhoz, hogy megmutassam, nem érdemtelenül vagyok ott. Emellett nem minden műsorvezetőtársam szeretett, tehát kaptam az ívet rendesen… De telt az idő, és hiszem, hogy sikerült bebizonyítanom, helyt tudok állni ebben a szerepben, hivatásban is.

Mint mondta, az elmúlt időszakban arra is ráeszmélt, mekkora megfelelési kényszer van benne. Utóbbival azután kezdett el szakember segítségével is foglalkozni, hogy szerepelt Lilu YouTube-műsorában, az adás alatt ugyanis több kommentelő is megjegyezte, mennyire erős megfelelési kényszert látnak rajta.

Lola a téma kapcsán hozzátette, már nem bántja, ha valaki azt firtatja, mit ért el és hol kellene tartania az életében, mert tudja, hogy pont ott van, ahol lennie kell, és úgy véli, a gyerekvállalásról sem csúszott le.

Szeretnék majd saját családot, szeretnék édesanyává válni, és egy pillanatig sem gondolom, hogy harmincöt évesen kifutottam volna az időből. Az én korosztályom nem az, aki mielőbb a szülőszobába rohanna, ez tény. Ezt látom a baráti társaságomban is, de úgy en bloc a környezetemben. És lássuk be, az, hogy családot alapítsak, nem csak rajtam múlik… Kell egy biztos társ

– magyarázta.

Az énekesnő a beszélgetés során azt is elárulta, hogy jelenleg van párja, ám sem az illetőt, sem a kapcsolatot nem szeretné a kirakatba tenni. Hangsúlyozta, hogy a kedvesével nem bujkálnak, és nem is titkos a kapcsolatuk, egyszerűen csak óvni szeretné a magánéletét, ami hosszú évek után végre sínen van.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik