Szórakozás

Schobert Norbi Rubint Rékáról: Tulajdonképpen most neki dolgozom

RTL
RTL
Azt mondja, egyáltalán nem esik nehezére a dolog.

Schobert Norbi nemrég a Borsnak adott interjút, melyben arról is beszélt, mivel foglalkozik manapság. Mint mondta, reggelente nyolc és kilenc óra között edz: fut, bokszol, de van, hogy teniszezik is, a munkát pedig tíz óra környékén kezdi, ami jelenleg a felesége, Rubint Réka szakmai életének szervezését jelenti.

Tulajdonképpen most neki dolgozom, és ez egyáltalán nem esik nehezemre, sőt nagyon büszke vagyok arra, hogy támogathatom őt abban, amiben a legjobb, és sok terhet le tudok venni a válláról. Igen, fordult a kocka, tényleg nem zavar

– jelentette ki fitneszguru, aki a konyhában is szívesen tevékenykedik.

Szeretek és tudok is főzni, így természetes, hogy ha én érek haza hamarabb, összedobok valamit a családnak vacsorára.

Ami az egészségét illeti, Schobert azt mondja, úgy kilencven százalékosnak érzi magát. Még nem tud olyan gyorsan beszélni, mint a sztrókja előtt, estére pedig el szokott fáradni a jobb keze, de úgy véli, mindez megfizethető ár az életéért cserébe.

Jövőbeli terveit illetően Schobert megosztotta a lappal, hogy úgy érzi, megvan benne a kellő lendület ahhoz, hogy újat tudjon mutatni az egészséges életmód és a fogyókúra területén. Úgy fogalmaz: van még egy dobása, ám hogy pontosan mivel készül előrukkolni, azt legkorábban áprilisban szeretné elárulni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik