Szórakozás

Ördög Nóráék úgy döntöttek, elengedik az egyik balatoni kisboltjukat

TV2
TV2
Nehezen határozták el magukat Nánási Pállal.

Ördög Nóra és Nánási Pál 2020 nyarán nyitották meg első kisboltjukat Balatonkarattyán – az üzletet később el kellett költöztetniük az eredeti helyéről, a helyiek ugyanis nem örültek annak, hogy a házaspár annyi új embert vonzott az egyébként nyugodt városba. Többször feljelentették őket, majd a rendőrség is kitett az utcába egy közlekedési táblát, ami jelezte, hogy nem lehet a kisbolt környékén parkolni.

A házaspár akkor a körforgalomhoz költöztette az üzletet, majd két másik boltot is nyitottak a térségben: egyet Balatonkenesén, majd Balatonfüreden is. Utóbbi viszont úgy alakult, valószínűleg nem nyit ki többé.

Azt hiszem, az idei év arról szól, hogy kicsit racionalizáljuk a rengeteg feladatunkat, és ebből az egyik az, hogy fájó szívvel Füredet elengedjük. Azt kellett felmérnünk, hogy nem tudunk ott fizikailag elég időt tölteni. Végigcsináltuk a két szezont, most döntöttük el, hogy a következő nyári szezonban nem nyitjuk ki

mondta a Blikknek a műsorvezető.

Bár Nánási Pál hozzátette, ő nagyon örülne, ha valamikor a jövőben még újranyithatnák a balatonfüredi üzletet, Ördög kijelentette, hogy ő nem nyitott az ötletre, és a fotós is belátja, hogy túl sok az elfoglaltságuk, így a harmadik kisbolt már nem fér bele az életükbe.

Nehezen engedtük el ezt a füredi témát. Sikeres történet volt, egy szép kis bolt, nagyon szépen működött, de egyszerűen muszáj volt meghozni ezt a döntést magunk miatt, hogy nekünk is maradjon magunkból még egy kis szelet

– magyarázta Ördög Nóra.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik