Szórakozás

A Diana körüli médiafigyelem „veszélyesebb” volt, mint ami most Katalint övezi – véli Charles Spencer

Dave Benett / Getty Images és Stephen Pond / Getty Images
Dave Benett / Getty Images és Stephen Pond / Getty Images
Diana hercegné öccse megosztotta gondolatait Kate Middleton eltűnésével kapcsolatban.

A néhai Diana hercegné testvére, Charles Spencer gróf vasárnap egy tévéinterjúban beszélt a Katalin hercegné hollétével és állapotával kapcsolatos pletykákról és találgatásokról.

Aggódom amiatt, hogy mi történt az igazsággal

mondta el a gróf a BBC-nek.

Diana, a jelenlegi uralkodó, III. Károly első felesége 1997 augusztusában lesifotósok elől menekülve szenvedett halálos autóbalesetet Párizsban. A tragédiában az akkor 36 éves hercegné párja, Dodi Fayed is életét vesztette. Charles Spencer az elmúlt több mint negyed évszázadban többször hangoztatta álláspontját, miszerint a sajtó nagy szerepet játszott nővére halálában.

Szerintem a helyzet sokkal veszélyesebb volt annak idején. Visszatekintve ’97-re és Diana halálára, szerintem a körülmények annyira sokkolóak voltak, hogy az iparág, ami előtte támogatta a paparazzók munkáját, utána alaposabban átgondolta a dolgokat, amire korábban nem volt példa. És nem azért, mert rájöttek, hogy amit tettek, az erkölcsileg nem volt rendben, hanem mert a tettük elfogadhatatlan volt.

Arról, mit lehet tudni jelenleg Katalin hercegnéről, alábbi cikkünkben olvashat:

Kapcsolódó
Megfékezhetetlenné vált a rejtélycunami Katalin körül – és ebben a királyi család keze is benne van
A hercegnéről hónapok óta egyetlen képet sem lehetett látni, aztán anyák napja alkalmából kiadtak egy fotót, de az örömteli pillanat megosztása ellentétes hatást váltott ki: ahelyett, hogy lecsillapította volna a kedélyeket, csak még inkább felkorbácsolta azokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik