Szórakozás

Videón, ahogy egy gépfegyveres rendőr védelmébe veszi a brit királyi gárdistát, akin amerikai turistalányok nevetgélnek

Sokan vannak, akik szerint nagyszerűen kezelte a helyzetet a gárdista segítségére siető, higgadtságát mindvégig megőrző rendőr.

Nemrég megjelent egy videó a közösségi médiában, amin az látható, hogy London történelmi belvárosának City of Westminster nevű kerületében egy gépfegyveres rendőr kioktatja azokat a fiatal amerikai turistalányokat, akik a Horse Guards Palace őrzését ellátó egyik királyi gárdistán viccelődnek.

A TikTokon egy hét alatt 2,8 millió lejátszást, 161 ezer lájkot és több mint 7 ezer kommentet generáló bejegyzést a belügyminisztérium is elismerően reagált, a tárca ugyanis támogatásáról biztosította a némán és mozdulatlanul őrt állni kénytelen kollégájáért kiálló rendőrtisztet.

A LADbible által bemutatott videó főszereplőjének azután kellett közbelépnie, hogy a turisták elkezdték heccelni a gárdistát, akit még arra is megkértek, hogy mosolyogjon nekik, amíg fotózkodnak vele.

@kallum643564 British police stop American tourists from harrassing the royal guard #royalguard #britishpolice #policeofficer #uk #fyp #tourist #touristspot ♬ original sound - Kallum

Ezek a katonák a hazájukat szolgálják. Komolyan veszik a munkájukat. Felelősek azért, hogy megvédjék ezt a létesítményt. Ők nem nevetség tárgyai. Értékeljük, hogy önök jól szórakoznak, de ő nem szórakozik jól. Hosszú napja van, sok órát kell dolgoznia. Fárasztó, kimerítő, és önök csak hülyét csinálnak belőle

– mondta a rendőrtiszt, majd azzal zárta a monológját, hogy megkérte őket, távozzanak. A fiatal lányokból álló csapat a határozott, de nyugodt szavaktól pedig láthatóan zavarba is jött, és gyorsan el is hagyta a helyszínt.

A rendőrtiszt fellépését a kommentelők mellett a brit veteránügyi miniszter, Johnny Mercer, és az ország belügyminisztere belügyminiszter, James Cleverly is megdicsérte. Utóbbi maga is megosztotta a videót a közösségi oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik