Szórakozás

„Szerinte nem is igazi ing az, amiben nem látszanak a mellbimbóid” – apja öltözködési stílusával viccelődött Zoë Kravitz

Rodin Eckenroth / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Rodin Eckenroth / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Bár gyerekként inkább kínosnak találta, ma már tiszteli azt, ahogyan Lenny Kravitz ruházkodik.

Lenny Kravitz nemrég csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán, az eseményen pedig a lánya, Zoë Kravitz is beszédet mondott. A színésznő hosszan méltatta apját, akivel mint mondja, sok szempontból együtt nőttek fel, kiemelve: élete egyik legnagyobb kalandjának tartja, hogy a lánya lehet, monológjában viszont némi csipkelődésnek is talált helyet – írja a Page Six.

Láttam a művészeted iránti hihetetlen elhivatottságodat, de leginkább az ingjeid voltak azok, amiken átláttam. Apám szerint nem is igazi az az ing, amin nem látszanak át a mellbimbóid

– mondta a színésznő, aki elismerte, hogy bár gyerekkorában kínosnak találta apja öltözködését, mostanra ez változott.

Azt kell mondjam, ezen a ponton már tisztelem. Tényleg nagyon jól csinálja. A hálós inggel való kapcsolata valószínűleg a leghosszabb, és működik. Ti ketten jobbá teszitek egymást, és ha nem romlott el, ne javítsd meg. Ez egy gyönyörű dolog. A radikalitásod nem a napszemüvegedből, a bőrnadrágodból vagy a hálós ingedből származik, hanem az élet igazi szeretetéből. Minden, amit teszel, ennek a szeretetnek a kifejeződése.

Kravitz hozzátette, biztos abban, hogy édesapja elhunyt szülei már életükben is büszkék voltak arra, amit a színész-énekes elért, és továbbra is ámulattal figyelik a férfit és a művészt, akivé vált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik