Szórakozás

Szörnyű anyának tartják a 25 éves nőt, mert bulizni jár

Van, aki a gyerekét is elvenné tőle.

Egy tinédzserkorában teherbe esett brit nőt gyakran ér olyan támadás, miszerint ő egy rossz anya, mert bulizni jár – írja a  Daily Mail.

A Tini mamik című reality egykori szereplője, Mia Boardman szerint sokan a külseje alapján ítélik őt meg, és azt állítják róla, rossz anya, mert eljár szórakozni és kihívó ruhákat hord.

Sokszor hívnak rossz anyának. Szeretem viselni a ruháimat, amikről egyesek azt mondják, hogy nem tipikus »anya« ruhák. Ettől rossz anya leszek? Az emberek odáig mentek, hogy üzenetet küldtek nekem, és azt mondták, el kellene venni a gyermekemet, mert ilyen vagyok.

– mondja a 25 éves southamptoni édesanya.

A fiatal nő szerint sokan úgy vélik, ha valaki szülő lesz, ott megáll az élet, miközben számára csak most kezdődött – és csak olyankor mozdul ki otthonról, mikor lánya, Marliya az édesapjával tölti az időt.

Igen, egy idősebb anyának több élettapasztalata van, és talán több pénze, de én személy szerint nem hiszem, hogy a kor számít, hogy mennyire vagy jó anya. Ne értsenek félre, én nem bátorítanám a fiatal anyaságot, mert sok áldozatot kell hozni, és lemaradunk a normális tinédzser dolgokról, de engem Marliya tett azzá, aki ma vagyok.

Boardman sok szerencsét kívánt azoknak, akik fiatalon szeretnének szülővé válni, és szerinte 18 évesen éppúgy lehet valaki a világ legjobb édesanyja, mint 35 évesen.

A 25 éves anya már különvált kislánya édesapjától, mert nagyon különböző személyiségek, tavaly pedig az őt ért családon belüli erőszakról is mesélt a médiának. Volt barátja a padlóhoz szorította, és fojtogatta őt, mert szakításuk után a nő egy másik férfivel randizott, és nem akart lefeküdni előző kedvesével, akit végül testi sértés miatt elítéltek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mia Rose (@mia_boardman) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik