Szórakozás

Szoptatást imitálva mutogatják melleiket az Instán az OnlyFans-modellek

Kiskaput találtak.

Sajátosan játsszák ki az OnlyFans-re erotikus tartalmakat gyártók az Instagram meztelenséggel kapcsolatos szabályait.

A vetkőzős oldal tartalomszolgáltatói a legnépszerűbb közösségi oldalakon gyűjtenek feliratkozókat, abban a reményben, hogy ottani rajongóik OnlyFans-előfizetőkké konvertálhatók; ám az Instagramon például nehéz dolguk van, hiszen az oldal – például a Twitter/X-szel ellentétben – tiltja a női mellek és a nemi szerveket ábrázoló fotók megjelentetését.

Pontosabban nem mindent tilt – az Insta közösségi irányelveiben ugyanis szerepel néhány kivétel: a női mellbimbót ábrázoló fotók megengedettek, abban az esetben, ha szoptatással, szüléssel és szülés utáni pillanatokkal, egészségügy témakörével (masztektómiával, mellrákfelvilágosítással) vagy tiltakozó akcióval kapcsolatos képekről van szó.

Ezt a kiskaput használják ki a OnlyFans egyes modelljei: az Insta-képeken, videókon úgy tesznek, mintha csecsemőket szoptatnának, a felvételeken általában bábukat tartanak a kezükben.

A Daily Mail rákeresett az Instagramon a szoptatás keresőkifejezésre, és – a valóban anyákat bemutató oldalak mellett – számos OnlyFans-sztár oldalára bukkant a találatok között.

Hogy mennyire válik be ez a reklámfogás, mennyivel növeli az előfizetők számát, nem tudni, mindenesetre a kommenteket látva elég sokan kiborultak a megoldás láttán; van olyan hozzászóló, aki „minden szinten tiszteletlennek” minősíti a látottakat.

Míg az említett képek, videók feliratai megpróbálnak olyanok lenni, mintha „normál” szoptatást ábrázoló képek mellett lennének (nyilván az algoritmus kijátszása érdekében), a videókon azonban már nem óvatoskodnak az OnlyFans-modellek:

több felvételen is az látható, hogy a nők csábítóan a kamerába bámulnak, az ajkukat harapdálják, miközben egy babát tartanak a csupasz mellkasukhoz.

A brit bulvárlap megkereste az Instagram/Meta illetékeseit, hogy reagáljanak a bizarr jelenségre, egyelőre nem érkezett válasz a Facebookot is tulajdonló cégtől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik