Szórakozás

Rákóczi Feri elmondta, hogyan közölte velük Vadon Jani, hogy kiszáll a Balázsékból

rtl
rtl
Akkor megpróbálták győzködni, hogy maradjon.

Több hónapja már, hogy fény derült arra, Vadon Jani távozik a Balázsék című rádióműsorból. Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri egy ideig ketten rádióztak, később vendégműsorvezetőket alkalmazva szerettek volna egy harmadik rádióst találni maguk mellé. Végül Ráskó Eszterrel egészült ki a Balázsék.

Rákóczi most Ágai Kis András interjúműsorában felidézte, Vadon milyen formában közölte velük, hogy vége, távozik a csapatból, szemlézte a story.hu.

Hármunk között nem volt olyan konfliktus, ami miatt ő becsukhatta volna az ajtót maga mögött. Más világot álmodott meg magának, és ezt meg is valósította. Biztos voltak problémái, mint ahogy minden munkahelyen vannak. Egyik adás után azt mondta, srácok, üljetek le, húzzatok ide még két széket: az a helyzet, hogy elfáradtam és más terveim vannak, úgyhogy a részemről köszönöm szépen, ennyi. Próbáltuk győzködni, de ő egy karakán, tökös gyerek.

Rákóczi hozzátette, teljesen megértette Vadon érvelését, noha szerinte a munkájuk olyan, amit mind a hárman nagyon élveznek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik