Szórakozás

Mischinger Péter újszülött kisfiáról mesélt: Egyszer hisztizett, de szerintem tök jogosan

TV2
Mischinger Péter és felesége, Nyitrai Judit a Párharcban.
TV2
Mischinger Péter és felesége, Nyitrai Judit a Párharcban.
„Igazi akaratos fiatalembernek” tartja első gyerekét.

Mischinger Péter két héttel ezelőtt jelentette be, hogy felesége, Judit 19 órás vajúdás után életet adott gyereküknek, aki apja és nagyapja után a Péter nevet kapta. Az egykori Exatlon-versenyző most a hot! magazinnak nyilatkozott az első hetekről újszülött kisfiukkal.

Nagyon cuki kis manó! Rendesen eszik és alszik, és többnyire nyugodt. Múlt héten volt olyan nap, amikor szegény picikém annyira ki volt ütve, hogy nem tudtam felébreszteni. Néha nyújtózott vagy ásított egyet, de felébredni abszolút nem volt hajlandó. Az első napokban egyszer hisztizett, de szerintem tök jogosan: az öcsém pont szoptatás közben érkezett meg a kórházba Jucihoz, aki emiatt abbahagyta az etetést, a fiam pedig úgy ordított, hogy zengett az egész folyosó! Egy igazi akaratos fiatalember

idézi az nlc Mischingert, aki a lapnak arról is beszélt, hogyan rendezkedtek be otthon kisfiuk születése után.

A hálószobában alakítottunk ki neki egy részt, ott van a kiságya is. Eleinte biztosan együtt alszik majd velünk. Drága édesanyám mondta mindig, hogy a gyereknek már önmagában az is egy hatalmas trauma, hogy elszakítják az anyjától a születés során, és nem jó ezt még azzal is tetézni, hogy egyedül legyen egy sötét szobában, ahol nem látja vagy nem hallja az anyját.

Mischinger Péter elmondta: sok bölcsességet tanult a gyereknevelésről 2019-ben elhunyt édesanyjától, amiket szeretne továbbvinni.

Nincs bennem pánik vagy félelem. Szeretnék nagyon jó apa lenni! Azt szoktam mondani, hogy a semmi mestere vagyok, tehát sok mindenhez értek, de semmiben sem vagyok profi. Az apaságban szeretnék profi lenni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik