Szórakozás

„A Nagykörút közepén letérdelek és bocsánatot kérek tőle” – Fodor Zsóka szerint Várkonyi András egy dolgot sosem fog tudni bizonyítani

rtl
rtl
Nem csitul a viszály a két színész között.

Néhány hete már tematizálja a bulvármédiát Fodor Zsóka és Várkonyi András szóbéli adok-kapokja, amit utóbbi indított el. A színésznő a Reggeli című műsorban vendégeskedett hétfőn, ahol az ügyről kérdezték.

Aki lemaradt volna:

  • Várkonyi néhány hete arról beszélt, hogy szakmailag és emberileg is csalódott Fodor Zsókában, ugyanis mint álltja, még az ősszel le volt kötve két olyan előadásuk, amit a színésznő nemcsak neki, hanem a szervezőknek is letagadott.
  • Fodor Zsóka ellenben azt állította, Várkonyival nem vesztek össze, csak úgy döntöttek, nem dolgoznak többé együtt: „Se köpni, se nyelni nem tudok. Nem értem, hogy hogy alázhatott így meg. Persze azt mond, amit akar, csakhogy ez hitelrontás és rágalmazás”.
  • Fodor azt is elmondta, nem tudja, mi lelte Várkonyit, hogy előállt ezzel a sztorival, de a barátságuk ezennel véget ért.

A reggeli műsorban továbbá úgy fogalmazott, mióta Várkonyit ismeri, soha nem mondott róla rosszat:

Ha egyetlen egy interjút elő tud hozni a múltból, ahol nem beszéltem róla szuperlatívuszokban, akkor én a Nagykörút közepén letérdelek és bocsánatot kérek tőle.

Fodor továbbra is állítja, a mátészalkai fellépés kapcsán fel sem merült, hogy ott jelenése lett volna, és Várkonyiról tudna rosszat is mondani a médiában, ám nem teszi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik