Szórakozás

Öregnek nevezte és kikosarazta Leonardo DiCapriót egy 22 éves Playboy-modell

Emma McIntyre / Staff / Getty Images
Emma McIntyre / Staff / Getty Images
Azt állítja Heike Konings Playboy-modell, hogy egy titkos szórakozóhelyen csókolózott Leonardo DiCaprióval, de nemet mondott, amikor a színész haza akarta vinni.

Interjút adott a Playboy holland kiadásának Heike Konings, Los Angelesben élő, holland Playboy-modell. A fiatal nő egyebek közt arról is mesélt, hogy megpróbálta őt elcsábítani Leonardo DiCaprio, ám nemet mondott, mert „túl öregnek és furának” találta a 49 éves színészt – írja a Daily Mail brit bulvárlap.

Konings azt mondja, DiCaprióval egy titkos Los Angeles-i klubban futottak össze, ahová csak meghívottak léphetnek be. Miután egy ideig szemeztek, a nőhöz odament DiCaprio menedzsere és a színész asztalához invitálta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♥ HIEKE ♥ (@hieke_konings)

A nő azt mondja, egy darabig csókolóztak, majd DiCaprio megkérdezte, nem lenne-e kedve vele hazamenni. A modell nemet mondott, ami szerinte sokkolta a színészt, aki nincs hozzászokva a visszautasításhoz.

Amikor a színész megkérdezte, miért mondott nemet, Konings azt válaszolta, hogy azért, mert alig ismeri. DiCaprio erre azt felelte, hogy ezt tiszteletben tartja, majd egy másik lány felé fordult, akit később haza is vitt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♥ HIEKE ♥ (@hieke_konings)

Konings azt mondta a döntésében az is szerepet játszott, hogy korábban halott pletykákat DiCaprio fura szexuális szokásairól. Mesélik a színészről, hogy fülhallgatóval szeretkezik, mert nem szereti hallani a nőket, sőt, elfordul, hogy párnát tesz a partnere fejére.

Nem, Leo túl fura és túl öreg nekem

– mondta.

Leonardo DiCaprio stábja a Mail megkeresésére közölte, hogy a színész életében nem találkozott a nővel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik