Szórakozás

Legnagyobb félelméről és szexuális életéről mesélt a spermaallergiás nő

Nemrég ritka betegséget diagnosztizáltak egy 34 éves minneapolisi nőnél. Többek között allergiás a spermára, ami miatt fájdalmas számára a szexuális együttlét.

Legnagyobb félelméről és szexuális életéről is beszélt a 34 éves Allison Tennyson, aki allergiás a spermára, így a szex komoly fájdalmat okozhat neki. A minneapolisi nő elárulta, az óvszerek sem jelentenek számára megoldást, mert a gyártásuk során felhasznált anyagok is irritálják – írja a Sun című brit bulvárlap.

Tennyson azt mondja, párjával nagyon korlátozott a szexuális életük, kénytelenek az együttlét korai szakaszaira koncentrálni. Ha nő bőre spermával érintkezik, annyira intenzív, égető fájdalmat érez, hogy sírva fakad tőle.

Én nem akarom, hogy fájjon, ő nem akar nekem fájdalmat okozni szóval nem egyszerű

– mondja.

Allisont nemrég egy ritka betegséggel, Ehlers-Danlos szindrómával diagnosztizálták, mely egy a szerveket és a bőrt is érintő kötőszöveti rendellenesség. A diagnózisa után 160 allergénre tesztelték le, de csak néhány esetben többek között a nikkelre és a penicillinre kapott pozitív eredményt.

Allison tíz évvel ezelőtt vette először észre, hogy fájdalmat okoz neki, ha spermával érintkezik a bőre. Le volt sújtva, mert korábban nem is tudta, hogy ez egyáltalán lehetséges. Amellett, hogy szereti a szexet, de csak nagyon korlátozott lehetőségei vannak az intimitásra, Allison attól is fél, hogy a betegsége miatt nem teljesülhet legnagyobb vágya, hogy anya lehessen.

Ha kiderülne, hogy soha nem lehet kisbabám, összetörne a szívem

– mondja.

@microcatmachine What are others doing for this? #SemenAllergy #ChronicUrticaria #HypermobileEhlersDanlosSyndrome ♬ original sound - Allison Tennyson

Ajánlott videó

Olvasói sztorik