Szórakozás

Tomán Szabina tökéletesre retusált fotóval üzeni: Fogadd el az öregedést, az természetes!

RTL
RTL
Tárgyi tévedés is van a bejegyzésben.

Fogadd el, hogy az öregedés természetes

– ezzel a felütéssel indul Tomán Szabina pénteken közzétett Instagram-posztja, amit az üzletasszony egy olyan saját magáról készült képpel illusztrált, amin láthatóan teljes sminket visel, és amin minden bizonnyal utólag még dolgozott kicsit a fotós egy képszerkesztőprogramban.

Egyszerűen nem szabad görcsösen ragaszkodnunk ahhoz, hogy egy fiatalkori külsőt konzerváljunk

– folytatódik Tomán képaláírása, amiben egy emléket is felidéz, mikor egy csoport nőnek megmutatták a hetvenéves Audrey Hepburn és egy túlplasztikázott nő képét.

Az összes fake dolgot azonnal kiszúrták, megjegyzéseket tettek rá, de a természetesen ráncos, szépen öregedő, itt-ott megereszkedett arcra egy becsmérlő, kritizáló félmondatot sem tettek

– írja a befektető. A bejegyzés azonban tárgyi tévedést tartalmaz, Hepburn ugyanis nem élte meg a hetvenet, 1993-ban, 63 évesen hunyt el.

A szóban forgó posztot az Instagramon lehet megnézni.

Tomán Szabináról legutóbb akkor írtunk, mikor Novák Katalin tanácsadójaként megszólalt azzal kapcsolatban, hogy a volt köztársasági elnök kegyelmet adott K. Endrének, a bicskei gyermekotthon korábbi igazgatóhelyettesének. Ekkor azt írta, nem járhat kegyelem egy pedofil bűnsegédének, arról azonban nem nyilatkozott, hogy visszalép-e az elnöki tanácsadói tisztségétől. Mint ismert, Novák Katalin később lemondott államfői tisztségéről.

Kapcsolódó
Tomán Szabina, Novák tanácsadója a kegyelmi ügyről: Nem leszek cinkos
Rejtélyes üzenetet tett közzé az üzletasszony a Facebook-oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik