Szórakozás

Millie Bobby Brown kezét a víz alatt kérte meg Bon Jovi fia, mialatt épp búvárkodtak

Kristina Bumphrey / Variety / Getty Images
Kristina Bumphrey / Variety / Getty Images
Támadt egy kis malőr a víz alatt.

Tavaly áprilisban jött a hír, hogy eljegyezték a Stranger Thingsből ismert Millie Bobby Brownt: Jake Bongiovival, az énekes Bon Jovi fiával tervezik összekötni az életüket. Ha valakinek álmatlan éjszakái voltak attól, hogy miként történt a lánykérés, akkor Bobby Brown legutóbbi tévés szereplését tudjuk mutatni. Jimmy Fallon műsorában árulta el a nagy pillanat részleteit.

Nos, ezt senkinek nem mondtam még el, de ez tényleg túl jó történet ahhoz, hogy ne mondjam el.

Kiderült, hogy a színésznőnek és Bongiovinak közös hobbijuk a búvárkodás, egy nap utóbbi költötte Bobby Brownt, hogy márpedig 8:00-kor induljanak el merülni a szokásos merülős helyükre. A színésznő kicsit értetlenkedett az időponton és a számára már unalmas helyszínen, de végül beadta a derekát.

Lemerültek a víz alá, több méter mélyre, mikor Bongiovi előkapta a gyűrűt és miután Bobby Brown nem tudott a víz alatt megszólalni, így felfelé mutató hüvelykujjal jelezte az igent. Csakhogy ez a búvároknál azt jelenti: fel akar menni a felszínre.

Inkább a kezemmel mutattam valami oké jelet, hogy érthető legyek. Felhúzta a gyűrűt és mikor megmutattam volna neki, leesett az ujjamról. Zuhant a mélybe… Jake pedig utána vetette magát. Mondta is a búvár, hogy nem kéne ezt csinálni, gondoljon a fülére, szó szerint felrobban az agya. De elkapta és megmentette a gyűrűt.

Bobby Brown szerint ez a pillanat is jól jelképezi a kapcsolatukat: ha valaki hibázik, rögtön ott a másik, hogy segítsen neki.

Kapcsolódó
Millie Bobby Brownt eljegyezte Jon Bon Jovi fia
A 19 éves színésznő jókora eljegyzési gyűrűt villantott az Instagramon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik