Szórakozás

Letartóztatási fotói változtatták meg a vetkőző modell életét

Az alabamai nő nem is tudott róla, hogy megosztották a képeit.

Az OnlyFans-en erotikus tartalmakat kínáló Abbie Newman két letartóztatásának köszönheti, hogy rendeződött az anyagi helyzete.

A teste meglehetősen nagy felületén tetovált alabamai nőt tavaly áprilisban nyilvános verekedés, rendbontás miatt állították elő, majd novemberben, hálaadáskor ismét a rács mögött kötött ki, akkor épp bolti lopás miatt.

Mindkét alkalommal rendőrségi fotó készült róla, és a jól sikerült képeket megosztotta a Mugshawtys nevű Instagram-oldal. A felület, amelynek jelenleg 755 ezer követője van, kifejezetten börtönfotók megosztására szakosodott, azon belül is csak a dekoratív nők letartóztatási képeit közli.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

mugshawtys (@mugshawtys) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

mugshawtys (@mugshawtys) által megosztott bejegyzés


Ide került fel Newman két fotója, a posztok viszont nem várt hatást gyakoroltak a 28 éves elkövető életére:

az előfizetős oldalán egekbe szökött a feliratkozóinak száma.

Mivel nem súlyos ügyek miatt tartóztatták le, mindössze négy napot töltött rács mögött, ám pont ekkor robbantak be az interneten a rendőrségi fotói, így ő maga sem tudott róla, hogy hirtelen ismert lett – mesélte a Daily Mailnek. Csak azt vette észre utólag, hogy valamennyi közösségi oldalán megszaporodtak a követői, és a növekvő bázis miatt egyetlen hét alatt 24 ezer dollárt (8,7 millió forint) keresett.

„Őszintén szólva, a börtönbe kerülés nemcsak anyagilag segített, hanem bizonyos értelemben az életemet is megmentette” – mesélte Newman a brit lapnak, hozzátéve, hogy elég súlyos magánéleti és egészségi problémák gyötörték: korábban heroinfüggő volt, elvetélt, depresszió, borderline személyiségzavar és PTSD (poszttraumás stressz szindróma) gyötörte.

Azóta sikerült kifizetnie az adósságait, jelenleg Georgia államban él gyermekével és vőlegényével, és úgy érzi, kapott még egy esélyt az élettől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik