Szórakozás

„A pénz pillanatok alatt elkopott” – így él most a a Legyen Ön is milliomos! korábbi magyar győztese

Figyeli Az ugrás című vetélkedőt is, de állítja, nem neki való.

A Blikk szólaltatta meg Cserey Gábort, aki 2000 februárjában, azaz 24 évvel ezelőtt vitte el a Legyen Ön is milliomos! című műsor fődíját. Akkor 40 millió forintot nyert.

Ugyanúgy élek ma is. Akkor sem volt olyan hatalmas összeg a 40 millió forint, hogy az ország 10 leggazdagabb embere közé tartozzak, tehát ugyanúgy dolgoztam a nyugdíjig. Egyébként a mai napig én vagyok a lexikon a családban, ha nem tudnak valamit, egyből jön a »menj, kérdezd meg apádat, nagyapádat!«

A nyereményről azt mondja, „autóra, lakás- és nyaralótatarozásra, utazásra” szánta, aztán „pillanatok alatt elkopott”. Elmondása szerint később is szerepelt volna kvízműsorokban.

Az ugrást követem, de nem nekem való, mert tele van általam nem preferált kérdésekkel, ráadásul 30-40 év körüliek szerepelnek benne, engem nem engednének oda. A Maradj talponnál is azt mondták, a korom miatt nem eshetek le… mondtam, hogy nem fogok, mert jó válaszaim lesznek, de akkor sem hagyták. 74 éves vagyok, hiába mennék, azt mondanák, nem vagyok képernyőképes.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik