Szórakozás

Fodor Zsóka Várkonyi Andrásról: Nem tudom, mitől őrült meg, elmúlt ez a barátság

Archívum Story-Best
Archívum Story-Best
A színésznő még emésztgeti kollégája médiában végigfutó állításait.

Várkonyi András néhány hete arról beszélt, hogy szakmailag és emberileg is csalódott Fodor Zsókában, ugyanis mint álltja, még az ősszel le volt kötve két olyan előadásuk, amit a színésznő nemcsak neki, hanem a szervezőknek is letagadott.

Százhalombattán és Mátészalkán sem jelent meg. Én ott voltam, vártam a kezdést, a nézők már bent ültek. Zsóka pedig nem jött, hiába ment hozzá a sofőr.

Fodor Zsóka ellenben azt állította, Várkonyival nem vesztek össze, csak úgy döntöttek, nem dolgoznak többé együtt: „Se köpni, se nyelni nem tudok. Nem értem, hogy hogy alázhatott így meg. Persze azt mond, amit akar, csakhogy ez hitelrontás és rágalmazás”.

A frissen megjelent Story magazin ismét a 81 éves színésznőt idézi, aki Várkonyiról nyilatkozott.

„Nem tudom, mitől őrült meg. Nem is értem. Már nagyon régóta nem is beszéltünk. Arra sem emlékszem, hogy mikor volt az utolsó közös munkánk, erre ő előhozakodik ilyen történettel?! Olyan sokat dolgoztunk együtt, hogy már nincs mit mondanunk egymásnak. Rengeteg közös élményünk, emlékünk van. Együtt kezdtük a pályát Békéscsabán. Zseniálisan énekel és szinkronizál, becsülöm és szerettem, úgyhogy szeretném megőrizni az emlékezetemben azt az Andrást, akit 1972-ben megismertem.”

Fodor szerint nincs már köztük barátság:

Elmúlt ez a barátság. Úgy látszik, nem szeret, nem baj. Én maradok, aki voltam, játszom az előadásaimat, ahol nagy sikerem van. Aztán aki ezek után nem hiszi el rólam, hogy tisztességes ember vagyok, azt nagyon sajnálom! Persze most még néha keresem a szavakat, mert jó nagy gyomrost kaptam, de hamarosan túlteszem magam rajta.

story

Ajánlott videó

Olvasói sztorik