Szórakozás

„Gazdag pasi fizeti az utakat?!” – Erdélyi Mónika popsitörlővel és kávégranulátummal magyarázta meg, miből telik nekik évi 8 utazásra

tv2
tv2
Bizonyos értelemben elárulta, hogyan lehetséges kávékapszulák elhagyásával New Yorkba utazni.

Közel félórás videóval jelentkezett YouTube-csatornáján Erdélyi Mónika, aki arra a nézői kérdésre igyekezett válaszolni, miből tudnak lányával külföldi utazásokat finanszírozni – nemrég Spanyolországban és New Yorkban is jártak.

Az újságok írnak összevissza, hogy gazdag pasi meg nem tudom, ki fizeti az utakat. Hogy gazdag pasi fizeti-e, azt a továbbiakban sem szeretném megosztani a nyilvánossággal. De: ezeket az utakat mi saját zsebből is ki tudjuk fizetni – vagy pont abból is fizettük.

Majd Erdélyi elmagyarázta, mivel tud spórolni:

  • kapszulás kávét már nem fogyaszt, kizárólag granulátumból készültet – és még tejport sem fogyaszt, itt 142 ezer forintot spórol állítása szerint, ami már „London-Párizs oda-vissza”,
  • nem csúcsidőben érdemes repülni népszerű nagyvárosokba,
  • nem jár fodrászhoz, magának festi a haját, a festéket is akciósan veszi,
  • Erdélyi korábban dohányzott, de már 6-7 éve nem, így azon is tud spórolni,
  • nem iszik alkoholt sem, így félre tudja tenni az arra szánt összeget,
  • sminklemosót sem vásárol drágán, helyette babapopsi-törlőt, ugyanis emlékei szerint aktív tévés időszakában is azzal törölték le róla a sminket.

Nagyon takarékos vagyok, elnézést mindenkitől, aki azt mondja, mindenről azért már nem kell lemondani… nem is, az évi nyolc utazásról mi nem mondunk le. Más dolgokról igen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik