Szórakozás

Adam Sandler tanácsot adott színészkedni vágyó lányainak, melyik kolléganője játékából merítkezzenek

Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto / AFP
Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto / AFP
Hosszan ki is fejtette, miért tartja inspirálónak a színésznő munkáját.

Adam Sandler tinédzserlányai, Sadie és Sunny a színész több filmjében is szerepeltek már, és nem titkolt ambíciójuk, hogy mindketten komolyan szeretnének foglalkozni a színészettel.

Sandler új sci-fije, Az Űrhajós pénteken debütál majd a hazai Netflixen, az Egyesült Államokban viszont már megjelent a napokban. A címszereplőt alakító színész nemrég a People-nek beszélt arról, mennyire nagyra tartja filmbéli kolléganője, Carey Mulligan munkáját, ezért a lányainak is azt javasolta, hogy figyeljék meg jól a játékát, ha a pályára vágynak.

A gyerekeink színészek akarnak lenni. Azt mondtuk nekik, hát akkor figyeljétek Careyt. Én imádom őt. Olyasmiket csinál filmekben, amiket én semmiképpen sem tudnék. Kizárt. Csak nézem őt és azt mondom, nos, ez a színészet következő szintje. Csak próbáltam biztosra menni, hogy ne legyek az útjában. Ő elképesztő, annyira igazi, és olyan könnyedén megy neki

– jelentette ki Sandler, hozzátéve: a filmben volt egy jelenet, amit bár nem együtt forgattak, amikor végignézte, hogy Mulligan karaktere elbúcsúzik az ő filmbéli karakterétől (azaz a férjétől), komolyan meghatották őt a látottak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik