Szórakozás

Borzalmas sminkjeivel vált híressé egy mexikói szépségszalon

TikTok / Ohio Esthetic
TikTok / Ohio Esthetic
Kétes hírnévre tett szert a TikTokon egy mexikói kozmetika. A videóik népszerűek, de a nézőik közül nem sokan sminkeltetnének velük.

Mindegy mit írnak, amíg te vagy a címlapon, illetve, a negatív reklám is jó reklám: ezeket a marketinges bölcsességeket tarthatja szem előtt a mexikói Ohio Esthetic szépségszalon, ami szörnyű sminkvideóival vált híressé.

Az Ohio Esthetic erősen túltolt sminkjeit imádják a nézők, a kozmetika szinte minden videóját több milliószor nézik meg, a lenépszerűbbnél pedig bőven 53 millió fölött jár a megtekintések számlálója – írja az Oddity Central.

@ohioesthetic

Siganme subire mas maquillajes bellos✅

♬ sonido original - TeLoMetoConSida.🧏🏻‍♂️

Hiába azonban a rengeteg néző, a hozzászólók között nemigen találni olyat, aki kedvet kapott volna ahhoz, hogy az Ohio Estheticben sminkeltessen. A szépségszalon dolgozóit azonban ez a legkevésbé sem zavarja, rendületlenül töltik fel a videóikat, sőt, ingyensminket ajánlanak fel azoknak, akik a legtöbb kedvelést gyűjtő hozzászólást írják egy-egy videójukhoz.

@ohioesthetic Sigame para más contenido ☺ #coquette #Makeup Modelo de: #jennydominguezmakeup ♬ love on the brain sped up - xxtristanxo

Ajánlott videó

Olvasói sztorik