Szórakozás

Pár hetes volt Puskás-Dallos Bogi magzata, amikor azt mondta egy orvos, ez méhen kívüli terhesség

RTL
RTL
Két hétig éltek kétségek között a férjével.

Már öthónapos Puskás-Dallos Bogiék kisfia, Ábel. Az énekesnő nemrég az Anyád hogy van?! című műsorban mesélt az anyává válásáról. Mint elmondta, férjével, Puskás-Dallos Petivel tervezték a babát, akinek létezéséről először december 31-én szereztek először tudomást, de az örömük nem sokáig volt felhőtlen.

Ott volt egy mélyebb időszakunk, mert öt napra rá elmentem egy ultrahangra – ez valószínűleg egy túl korai ultrahang volt, tehát nem kellett volna ilyen hamar megnézetni –, és ott az orvos nekünk azt mondta, hogy ez méhen kívüli terhesség. Ez így nyilván leforrázott minket, nagyon nehezen éltük meg ezt az időszakot

– idézte fel a több mint egy évvel ezelőtti történéseket Puskás-Dallos Bogi, aki két héten keresztül élt kétségek között.

Még aznap elmentünk egy másik orvoshoz, aki azt mondta, hogy ő ilyet nem tud kijelenteni, mert annyira korai terhesség, hogy nem lehet még látni. Utána kétnaponta volt vérvételem, folyamatosan mértek, vizsgáltak, hogy mi a helyzet. Két hét után egy másik orvos mondta, hogy ő úgy látja, hogy méhen belül van, és minden rendben. Nem tudom, hogy emiatt volt-e a terhességem eleje nagyon nehéz, emiatt billentem-e ki lelkileg, vagy egyébként is hajlamos lettem volna rosszullétekre, de én két hónapig zombiüzemmódban léteztem a terhességem elején.

Az énekesnő elmondta, várandóssága alatt folyamatos aggódás jellemezte az életét. Úgy gondolja, bár a szülés nehéz dolog, de őt az első trimeszter jobban megviselte.

A terhesség az apukára is hatással volt, ő így nyilatkozott erről pár héttel ezelőtt:

Kapcsolódó
Puskás-Dallos Peti: Rengetegszer voltam fáradt, túlérzékeny, sőt magányos a várandósság alatt
Már akkor rossz apának érezte magát, amikor a gyereke még meg sem született.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik