Szórakozás

Molnár Gusztáv: Vágyom arra, hogy legyen egy kislányom, akinek mindennap az élete része vagyok

TV2
TV2
Azt mondja, talán már találkozott is azzal a nővel, akivel közös kislányuk lehet.

Az elvonót megjárt Molnár Gusztáv a Mokkának nyilatkozott, és elmondta: most már jól van, kapott egy színházi szerepet és válása után ismét rátalált a szerelem. Mint mondja, új lehetőséget kapott az élettől, de mértékletesnek kell lennie.

Nekem kell jól lenni, és nem kapkodni, nem mindent akarni. Most jó dolog, hogy érzek valaki felé valamit, de fél év telt el… Nagyon dolgozom rajta, hogy ne akarjak mindent most azonnal: szerelmet, házat, kutyát, gyereket, fényes karriert és nagyon sok pénzt, hanem örüljek annak, ami van

– mondta el a színész, aki új párkapcsolatáról azt mondta: nem az a fontos, hogy ez most szerelem vagy sem, hanem hogy újra a része az életének a szeretet. Társáról egyelőre nem szeretne bővebben mesélni, de bízik benne, hogy lehet közös jövőjük.

Vágyom arra, hogy legyen egyszer egy kislányom, akit úgy tudok felnevelni, hogy mindennap az élete része vagyok. Nem tudom, lehet, hogy most már van hozzá egy hölgy, akivel talán majd egyszer…

Molnár Gusztávnak egyik korábbi kapcsolatából már van egy fia, Benedek, akivel most kapcsolatuk helyrehozásán dolgozik. „Ezt az évet annak szentelem, hogy a fiammal való kapcsolatomat helyrehozzam” – fogalmazott korábban a színész.

A Mokkának arról is beszélt, eleinte aggódott amiatt, hogyan állnak majd hozzá az emberek.

Amikor kijöttem a terápiáról, nyilván jól voltam és büszke voltam magamra, hogy ezt végigcsináltam, de azért volt bennem egy pici szégyenérzet, hogy amikor bemegyek boltba, majd megismernek. És nem ez van! Mosolygós emberekkel találkozom, nagyon sokszor megyek az utcán, valaki megállít, és annyit mond: hajrá.

Kapcsolódó
Molnár Gusztáv: Végre egy felnőtt párkapcsolatban vagyok
Azt mondja, nemcsak szerelmet, hanem barátot is talált új párjában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik