Szórakozás

Követői imádják a szoknyát és magassarkút viselő háromgyerekes apát

A Németországban élő heteroszexuális férfi úgy véli, a ruhának nincs neme; mindenki viseljen azt, amit csak szeretne.

Mark Bryan háromgyermekes, nős, heteroszexuális családapa, robotikai mérnök, amerikaifutball-edző, Porsche-rajongó – és imádja a szoknyákat és a magassarkú cipőket. Annyira, hogy minden nap visel is női ruhákat.

A 63 éves, Amerikából származó, de Németországban élő férfi óriási rajongótáborral (600 ezer követővel) rendelkezik az Instagramon, ahol rendszeresen láthatók „nap öltözéke” fotói. Ezeken általában deréktól felfelé férfi ruhában, deréktól lefelé pedig elegáns szoknyákban és körömcipőben látható.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mark Bryan (@markbryan911) által megosztott bejegyzés

Egy korábbi interjúban Bryan azt mondta, hogy az emberek 90 százaléka azt gondolja róla, homoszexuális, de erre az a válasza, hogy „nem kell ahhoz melegnek lenni, hogy szoknyát és magas sarkú cipőt viselj”. A háromgyerekes apa úgy véli, hogy a ruháknak nincs nemük. Ő egyszerűen szereti a szoknyákat és a magassarkú cipőket:

azért öltözöm így, mert megtehetem (…) Mindig is csodáltam azokat a nőket, akik szűk szoknyát és magassarkút viseltek. Nem szexuális értelemben, hanem az erő miatt, amit sugároztak.

Bryan éppúgy felveszi a szoknyát és a magassarkút a munkahelyén, ahogy a városban járva, és otthonában is – hobbiját a családja is támogatja; felesége gyakran ajánl neki darabokat, a lánya pedig irigyli a cipőgyűjteményét.

Az amerikafoci-edzőként is tevékenykedő divatikon már csak azért is nyitott a női ruhákra, mert mint mondja, így sokkal nagyobb a választék: míg az elegáns férfi nadrágok jellemzően fekete, szürke, sötétkék vagy barna színűek, a szoknyáknál jóval több szín és minta közül válogathat.

A vt.com cikkéből kiderül, hogy ez az öltözködési stílus már nemcsak hobbi Bryan számára: rengeteg embernek segít abban, hogy merjenek bármilyen öltözetben utcára menni – naponta több mint 100 üzenet fut be követőitől az Instagramon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik