Szórakozás

Súlyos fájdalmai miatt perelt egy ír nő, csakhogy közben karácsonyfát dobált

picture alliance / Contributor / Getty Images
picture alliance / Contributor / Getty Images
Különös módon bukta el a biztosítója ellen indított kártérítési pert egy ír nő. Bár azt állította, hogy súlyos sérülései miatt bénító fájdalmak kínozzák, megnyert egy jótékonysági sportversenyt.

Elutasította a 36 éves Kamila Grabska 760 ezer eurós (közel 300 millió forintos) kártérítési követelését egy ír bíróság miután kiderült, hogy a súlyos fájdalmakra panaszkodó nő megnyert egy karácsonyfadobó versenyt – írja a Guardian című brit lap.

Kamila Grabska 2017-ben sérült meg, amikor egy jármű hátulról belehajtott az autóba, amelyikben utazott. A nő két éve indított pert, hogy nagyösszegű kártérítést csikarjon ki a biztosítójától. Azt állította, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy több mint öt éven át képtelen volt munkát vállalni, de még a gyerekeivel sem tudott játszani.

Csakhogy a bíróságon előkerült az Irish Independent című országos lap egyik száma 2018 januárjából. Az újság képes tudósításban számolt be egy jótékonysági karácsonyfadobó versenyről, melyet a nők között Kamila Grabska nyert meg. A fotókon látszik, hogy a nő minden nehézség nélkül dob el egy nagyjából másfél méteres fenyőt.

Grabska azt mondja, attól, hogy vannak jobb napja, a sérülései és a fájdalmai valósak, előfordul, hogy fél napig sem képes kikelni az ágyból, még a gyógyszereit is férje viszi oda neki. A bíró azonban úgy döntött, a nő panaszai eltúlzottak, ezért elutasította a keresetét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik