Szórakozás

Aurelio gyereke születéséről: Az akkori párom szakított velem, mert megtudta, hogy megcsaltam őt, amiből lett egy gyönyörű kislány is

Bársony Bence / RTL2
Bársony Bence / RTL2
Az egykori ValóVilág-győztes a börtönben tudta meg, hogy apa lett.

Aurelio február 17-én, két év után hagyhatta el a börtönt, büntetése fennmaradó részét reintegrációs őrizetben folytatja bajai otthonában. Itt látogatta meg őt Hajdú Péter, hogy interjút készítsen vele. Ez kedd estétől lesz látható a YouTube-on, de egy részletet a Blikk előzetesen közölt.

Ebben a ValóVilág 6 nyertesének gyerekéről van szó, akinek létezéséről a börtönben értesült. A kislány ugyanis nem Edittől, az akkori párjától, hanem egyik legjobb gyerekkori barátjától, Nikolettől született, akivel egy éjszakát töltöttek együtt, és aki annak idején szintén kapcsolatban volt, így később a terhesség alatt azt hitte, a párjáé a gyerek.

Tudtam, hogy várandós, csak nem éreztem úgy, hogy tőlem. Meg voltam róla győződve, hogy nem az enyém. Mikor megszületett, annyira hasonlított rám a gyerek, hogy a párja tudta, hogy nem tőle van. Tényleg olyan, mint egy mini Aurelio

– mondta el Aurelio.

Nikolett ezután felkereste Aurelio édesanyját DNS-teszt miatt, ami végül kimutatta, hogy valóban a reality-szereplő a gyerek apja.

Édesanyám mondta el nekem, ő nagyon örült. Ez nem egy ilyen traumatikus hír volt. Azt mondta, hogy »figyelj kisfiam, gratulálnom kell, mert apuka lettél«. Kettészakadtam, mert egyrészt én nagyon imádom a gyerekeket, amióta apám meghalt, én is apa akarok lenni, de sajnos sokszor nem jött össze. Tiszta szívből örültem, de ott volt a másik oldal, hogy nekem közben volt valakim.

Aurelio elmondta, börtönbe vonulásakor Edittel megbeszélték, hogy külön mennek, ő mégis párjaként tekintett rá. A nőnek is Aurelio anyja számolt be a gyerek születéséről.

Gondold el azt a kiszolgáltatottságot, hogy be vagy zárva fél éve, kezdesz lelkileg megerősödni, belerázódni, megszokni. És akkor 2022 augusztusában egyszer csak berobbant egy ilyen hír, hogy az akkor páromnak gondolt valakim elküld egy melegebb éghajlatra azzal, hogy egy utolsó féreg meg patkány vagyok, és végleg szakított velem. Ezt tök jogosan, mert nyilván megtudta, hogy megcsaltam őt, amiből lett egy gyönyörű kislány is.

Aurelio először videóhíváson keresztül láthatta akkor nyolchónapos kislányát, Szofit. „Tényleg kiköpött én, csak zöld szemű és szőke hajú. Annyira láttam magamat benne. Csak néztem boldogan, hogy ezt nem hiszem el. Az egész bentlétem onnantól kezdve megváltozott” – fogalmazott Aurelio, akit attól kezdve nemcsak a börtönlét, hanem kislánya hiánya is megviselt.

Szofival szabadulása után találkozhatott először személyesen.

Kapcsolódó
Szabadulása után Aurelio közös képet posztolt a kislányával, akivel most találkozott először
Két év kényszerszünet után az egykori villalakó ezzel a poszttal tért vissza az Instagramra.

Az egykori villalakó legutóbbi tévéinterjújában elmondta, mik a tervei a jövőre nézve:

Kapcsolódó
„Mást fogok képviselni a médiában” – először adott interjút szabadulása után Aurelio 
Először találkozhatott lányával is, aki akkor született, míg ő a rácsok mögött volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik