Szórakozás

Szabó Zsófi: Nem gondolok magamra idolként, de azért igenis, átjár a büszkeség, hogy mindezt elértem!

TV2
TV2
Szeretné, ha a jövőben jobban megismernék az emberek.

A héten derült ki, hogy Szabó Zsófi 15 év után visszatér anyacsatornájához, a TV2-höz. A váltás apropóján a Blikknek adott interjút a műsorvezető, melyben elmondta: nem hirtelen döntés eredménye volt az RTL-től való távozása, az elmúlt években viszont kezdte azt érezni, hogy egyre távolabb kerül a nagy feladatoktól annak ellenére, hogy a csatorna egyik vezető arca volt.

Pár éve feltettem magamnak a kérdést, hogy akkor ez ennyi volt? Az utolsó nagy tévés feladatom az Álarcos énekes volt. Előtte váltam el a férjemtől és a csatorna biztosított abban, hogy szükség van rám egyedülálló édesanyaként is. Sokat köszönhetek a csatornának, de végül mindössze havi négyszer kellett bemennem reggel és ennyi volt a munka

– árulta el a lapnak.

Mint mondta, bár az influenszerkedés teljes anyagi biztonságot ad neki, számára ez a fajta munka mindig csak kiegészítés lesz, hiszen nem tudni, meddig tart ez a világ.

Hozzátette, az elmúlt években kapott hideget-meleget, ugyanis bár a pályája kezdetén közösségi média még nem létezett, a napi sajtó figyelemmel követte a magánéletét.

Házasságot kötöttem, gyermeket szültem, elváltam, magánéleti problémáim voltak, mint bármelyik másik nőnek, csak nálam mindez az emberek szeme előtt zajlott. De egyedülálló édesanyakánt képes voltam megújulni, változtatni a mindennapjaimon, az egészséges életmódot választani, megismerni a testem, bikinimodellnek lenni úgy, hogy azelőtt a hormonproblémák miatt volt túlsúlyom, úgy kivirágzani, ahogy mindenki szeretne. Mindig a legjobbra törekszem a saját életemben. Nem gondolok magamra idolként, nem gondolom azt, hogy na tessék utánam csinálni, de azért igenis, átjár a büszkeség, hogy mindezt elértem!

Ami a baráti kapcsolatait illeti, Szabó azt mondja, nincsenek celebbarátai: bár Sarka Katával és Hajdú Péterrel jóban lettek a karrierje kezdetén, mindhármójuknak más irányba változott az élete, és neki már a kisfia a legfontosabb.

Mendel egyébként idén lett iskolás, ami saját bevallása szerint igencsak megérintette a műsorvezetőt. Hangsúlyozta, hogy a fiát normális életre próbálja nevelni, és szeretné, ha minél kevesebbet észlelne abból, hogy az édesanyja mivel foglalkozik.

Nem is tervezem őt a média világában felnevelni. Azért készülök arra, hogyha egyszer nekem szegezi, hogy követőkre van szüksége, segítsek, de a legkevésbé se szeretném. Minden erőmmel azon leszek, hogy sohase teherként élje majd meg, hogy ki az anyukája.

A jövőre vonatkozóan elárulta, szeretné, ha jobban megismernék az emberek, jelenleg ugyanis úgy érzi, mindenki tudja, ki ő, de senki sem ismeri a mindennapjait, a gondolatait, hogy miről filozofál és kik a közeli barátai.

Látom, hogy mik voltak a hibák a 15 év alatt. Most egy olyan csapat vesz körül, hogy merek majd nyitni, merem megmutatni magam jobban. Szeretném, ha az emberek látnák, hogy kivé váltam. Mindenki azt mondja, a fénykoromat élem, hogy szebb vagyok 35 évesen, mint 20 évesen. Van bennem még pár év tévézés, nem tudom, hogy negyvenesként mit szeretnék csinálni, nem tudom, hogy meddig akarok megfelelni másoknak. Most még szeretem ezt csinálni

– tette hozzá.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik