Szórakozás

Hugo Boss kabátok – a téli férfi gardrób urai!

A téli gardrób felkészítése és felfrissítése fontos, de mégis a legtöbbek által halogatott feladat. Pedig, elnézve a lehetőségeket, ez nem, hogy nem okozhat nehézséget, hanem még izgalmakat is hozhat magával. Nézzük meg, hogy miért, és mit kínálnak a méltán rajongott férfi divat márkacsillagai!

Milyen jellemzőket kombinál a Hugo Boss?

Nem titok, már ami a márka „receptjét” illeti. A Hugo Boss kabátok kivétel nélkül stílusosak, kényelmesek és elegánsak. Azért ez a felsorolás önmagában ellenállhatatlan, a modernitás szemüvegén keresztül nézve pedig tulajdonképpen tökéletes. Nincsen hiány a testet kényeztető jellemvonásokból, azaz a komfortosság nap, mint nap megélhető.

A legtöbb férfi kifejezetten tart attól, hogy a kényelmet fel kell áldozni a trend oltárán. Akkor már inkább az ódivatú darabok, csak maradjon meg a jól megszokott komfort. Szerencsére a márka háza táján ilyen előnytelen üzletet még véletlenül sem kell kötni, hiszen a paletta minden egyes modellje egyszerre stílusos és kényelmes. Ennyi! A sikerhez egyébként ez bőven elég is lenne, de azért itt még nincsen vége az előnyök felsorakoztatásának.

Ugyanis a vállalat másik ütőkártyája a minőség, és az az iránti határozott elköteleződése. Nincsen apelláta akkor, amikor az alapanyagok válogatásáról, vagy éppen a kivitelezés milyenségéről van szó. Ez a típusú kifinomultság, részletgazdaság a kollekciók tagjaiban szemmel látható módon megmutatkozik, de ami ennél is jobb, hogy egyetlen érintés felér ezernyi bizonyítékkal.

Egy stílusos kabáthoz cipő is dukál, nem?

De! Még jó, hogy igen! A Polo Ralph Lauren férfi cipő a MODIVO-n a legjobb példa arra, hogy milyen is az, amikor a tökéletes pár lábbeli betoppan a képbe. A párosítás is nagyszerű, mivel a finom elegancia mindkét gyártó sajátja. A kínálatban a bőrcipők épp ugyanolyan kedveltek, mint mondjuk a bakancsok, hiszen minden egyes modellben megbújik az a plusz, az a vonzerő, ami az ellenállhatatlanságért felel.

Alapvetően, ha mind a kabát, mind a cipő az elegancia hírnöke, akkor nincs is miről tovább beszélni. Megvan a közös hang, s olykor ennyi pont elegendő a pazar fellépéshez. Azért nyilván az árnyalatokat minden esetben célszerű figyelni, mert a kontrasztos hatás nem mondható ideálisnak. Néha bejön, olykor nyerő, éppen szokatlansága és meghökkentő látványa miatt, de amikor a kifinomultság és az elegancia a téma, akkor a harmonikus kisugárzás megteremtése az egyik leginkább kifizetődő stratégia.

Mennyire jár együtt az eleganciával a strammság?

Sokan élnek abban a tévhitben, hogy ott, ahol az elegancia az úr, a strapabírás szóba sem jöhet. Ez azonban hatalmas tévedés, lévén a minőség, ami szintén mindkét fent említett márkánál alappillér, egyik következménye a helytállóság. Úgyhogy az csak természetes, hogy ezek a darabok, legyen szó kabátról vagy cipőről, ha nem is örökösek, de sok-sok szezonra szólnak, nem pusztán „egytéli” slágerek, amiket pár hordás után mindenki elfelejt. Korántsem! Ha egyszer megszületett a gardrób harmóniája, akkor ez a pozitív változás minden egyes évben újra és újra élvezhető.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik