Szórakozás

Aranyásónak tartja és felpofozta egykori barátját a nő, amiért teherbe esett az apjától

26 év korkülönbség van a floridai nő apja és féltestvérének az anyja közt.

Egy floridai nő egy beszélgetős műsorban beszélt arról, mennyire dühösnek érzi magát amiatt, hogy egy barátja a 26 év korkülönbség ellenére terhes lett az édesapjától – írja a Mirror.

Én és ez a lány összebarátkoztunk. A következő dolog, amire emlékszem, hogy ő és az apám elkezdtek b*szni a hátam mögött.

– tudhatjuk meg a részleteket Joni Wilcox egyik videójából TikTokon, amelyben a számára felkavaró kapcsolatról mesél. Később az egész családot meghívták egy beszélgetős műsorba, ahol több információ is kiderült a románcról. Joni Wilcox szerint amint bemutatta 23 éves barátnőjét, Ginát az édesapjának, a nő azonnal a 49 éves férfi pénzére hajtott. Az egykori jó barát pénzéhesnek és aranyásónak tartja Ginát, miután David Wilcox ajándékokkal és nyaralásokkal halmozza el őt.

Mindig képeket posztol magukról, amikor nyaralni mennek. Miami, New York, Mexikó. Apám állandóan próbálja lenyűgözni. Nagyon idegesítő.

– mondja David Wilcox lánya.

Bár az édesapa úgy véli, ez igazi szerelem, Joni Wilcox naivnak tartja őt – miközben nem ez az első eset, amikor a férfi kikezdett lányának barátaival. A férfi ezt nem tagadja, azonban hiába a feléjük áradó düh, folytatni kívánja a kapcsolatát Ginával. A mostoha anya szerepbe került nőt állítólag többen megfenyegették az interneten, és rengeteg gyűlölködő üzenetet kapott, ráadásul arról is mesélt a talkshow-ban, hogy mikor kiderült a viszony, a barátnője felpofozta őt. Joni Wilcox mindezt annyival kommentálta, hogy Gina „tiszteletlenül viselkedett” vele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik