Szórakozás

Maksa Zoltán: Az első feleségem azt mondta a bíróságon, megunta, hogy mindig egyedül kell döntenie

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Szerinte nehezen lehetett tolerálni azt otthon, amilyen módon nevet kívánt szerezni a szakmában.

Maksa Zoltán interjút adott a Story magazinnak: betekintést engedett magánéletébe is, elmondta például, hogy tinédzser lánya most vele és Maksa szüleivel együtt él.

Korábban az édesanyjával élt vidéken. Közben rájöttünk, Budapesten több lehetősége van a tanulásra, így az anyukája megengedte, hogy hozzám költözzön. Mivel én a Covid után visszaköltöztem a szüleimhez, most három generáció él együtt.

A humorista azt is mondja, a magánélete nem volt feltétlenül sikeres eddig, de ezt betudja a szakmájának:

„Az ezzel a szakmával járó fordított életet nem sokáig bírják a nők. Az első feleségem például azt mondta a bíróságon, megunta, hogy mindig egyedül kell döntenie. Ezzel a helyzettel később is többször szembesültem. A nők szeretik a védelmező férfikart. Amikor nagyon ment a szekér, hetekre eltűntem otthonról.”

Maksa hozzáteszi, napi két-három fellépést is vállalt ebben az időszakban, csak azért, hogy megismerjék a nevét. Ebben pedig nem talált partnert otthon – szerinte teljesen érthetően.

Akkor voltam a legmagányosabb, amikor a legnagyobb sztár voltam.

Most úgy fogalmaz, 62 évesen már „nem hajt semmit”:

Ami jön, az jön. Elfogadásban vagyok, és nem idegesítem magam semmin. Humort írni idegesen nem lehet, és egyébként is, a hosszú élet titka a humor, az elengedés és az elfogadás.

story

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik