Szórakozás

Zámbó Krisztián Takács Zsuzskáról: Az utóbbi egy hónapban nem nagyon van közös témánk

RTL Klub
RTL Klub
A Valentin-napot is fasírtban töltötték.

Zámbó Krisztián nemrég a Kiskegyed podcastjének vendége volt, ahol eredetileg a menyasszonyával, Takács Zsuzskával beszélgettek volna hármasban, ám utóbbi nem kísérte el az énekest a felvételre. Mint kiderült, azért, mert „van közöttük egy kis fasírt”.

Ugye mi most már 13 éve vagyunk együtt. Mindig azt mondtuk, hogy az ellentétek vonzzák egymást. De eltelik egy bizonyos idő, amikor már nem annyira. Ő azért 10 évvel fiatalabb nálam, 33 éves, én 44 vagyok. Én más dolgokat éltem meg, más dolgokra vágyom, de a kötődés megvan. Viszont ennyi idő után már nem tudunk úgy leülni annyira beszélgetni mindig

– magyarázta.

Azért 24 órából 20-at együtt lenni nem egészséges. Semmilyen módon. Leülünk egymás mellé, ő a telefonját nyomja, én nézek ki a fejemből, nézem a tévét, és igazából nem nagyon van közös témánk. Ebben az utóbbi egy hónapban.

Zámbó a beszélgetés során azt is elmondta, hogy a kapcsolatuk alatt az idei volt az első olyan Valentin-nap, amikor semmivel sem lepte meg a párját, a modell ugyanis annyira megbántotta őt az azt megelőző napokban. Hozzátette, bár az elmúlt időszakban nem beszéltek egymással túl sokat, jól megvannak, és nem gondolkodnak szakításon.

A teljes interjút ide kattintva lehet meghallgatni.

A pár egyébként januárban a Reggeliben mesélt a jövőbeli terveiről.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik