Szórakozás

Hilary Swank azt mondja, a hollywoodi sikerei előtt volt egy időszak, amikor az édesanyjával egy kocsiban éltek

Michael loccisano / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Michael loccisano / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
A kihívások ellenére nosztalgiával tekint vissza arra az időszakra, amikor még semmije sem volt.

Hilary Swank nemrég a The Wall Street Journalnek adott interjút, melyben arról is mesélt, hogyan vette kezdetét a színészi karrierje. Mint mondta, másodéves volt, amikor úgy döntött, otthagyja az iskolát és Los Angelesbe költözik, elhatározásában pedig az édesanyja is támogatta – derült ki az Us Weekly szemléjéből.

Anyám akkor vált el apámtól, szóval a Washington állambeli Ballinghamből levezettünk Los Angelesbe. Nekiálltam betörni a szakmába. LA-ben először anya kocsijában laktunk, csendes lakóutcákban. Amikor nem a kocsiban aludtunk, akkor egy velem egykorú barátomnál szálltunk meg, akinek a családja éppen elköltözött és próbálták eladni az otthonukat. Egy felfújható matracon aludtunk

– emlékezett vissza Swank, aki kezdetben csak kisebb televíziós szerepeket kapott, de nem szomorkodott, mert azzal foglalkozhatott, amivel szeretett volna.

Végül Bonnie Liedtkével szerződött le, aki számos tehetséges színészt fedezett fel és képviselt annak idején, köztük Leonardo DiCapriót is. Első jelentős szerepét 1992-ben kapta a Buffy, a vámpírok réme című horror-vígjátékban.

Férjével, Philip Schneiderrel ma már inkább a reflektorfényen kívül élik életüket és nevelik ikreiket, akik tavaly áprilisban születtek meg.

Bár karrierjének indulása nem volt híján kihívásokból, Swank az interjúban úgy fogalmazott, „nosztalgiával tekint vissza azokra a napokra, amikor még semmijük sem volt”.

Boldog vagyok, hogy elhagytuk Los Angelest, de gyakran, amikor ott vannak meetingjeim, végigmegyek Pasadena egyik utcáján, ahol annak idején anyával parkoltunk és aludtunk

– tette hozzá.

Kapcsolódó
Megszülettek Hilary Swank ikergyerekei
Jobb húsvéti ajándék nem is jöhetett volna.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik