Szórakozás

„Nagyon nyitott és kedves volt” – teniszpályán futott össze Russell Crowe-val a Barátok közt színésznőjének kisfia

Andreas SOLARO / AFP
Andreas SOLARO / AFP
A színész közös képet is készített a gyerekkel.

Ahogyan arról a minap a 24.hu-n is beszámoltunk, jelenleg Budapesten tartózkodik Russell Crowe, ugyanis itt forgatják a Nürnberg című filmet. A színésszel Bátyai Éva, a Barátok köztben egykor Harmath Szonját alakító színésznő férje és tízéves fia egy teniszpályán találkoztak.

Amikor elindultak le a pályáról, Russell Crowe segítséget kért a férjemtől, mert a hálót kellett megigazítani, és nem tudta, hogyan működik

mesélte az rtl.hu-nak Bátyai. Mint elmondta, párjának először nem esett le, kivel van dolga, de segített neki, Crowe pedig ment is vissza teniszezni. Miután felismerte, a színésznő férje megkérdezte a világsztár asszisztensét, hogy kérhetnek-e autogramot, ő viszont csak annyit mondott: próbálják meg.

Nem akartak pofátlanok lenni, kicsit nézték, ahogy játszik. Volt egy tényleg nagyon szép labdamenetük, akkor Russel Crowe kinézett a férjemre, és megkérdezte, hogy szeretnének-e egy autogramot.

Mint kiderült, Crowe ezután odalépett a színésznő versenyszerűen teniszező kisfiához, közös képet készítettek, és egy kicsit el is beszélgettek egymással.

Utána persze ment vissza teniszezni, de egyáltalán nem csak annyi volt, hogy gyorsan csináljunk egy képet, aztán menjetek, hanem nagyon nyitott és kedves volt. Mondta is a férjem, hogy nagyon közvetlen volt, ugyanolyan, mint bármelyik másik ember. Semmi sztárallűr vagy nagyképűsködés

– mesélte Bátyai Éva.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik