Szórakozás

Polyák Lilla elmondta, hogyan fogadta Homonnay Zsolt, hogy közös fiuk Kanadába költözik

Bársony Bence / RTL
Polyák Lilla és Homonnay Zsolt 2011-ben.
Bársony Bence / RTL
Polyák Lilla és Homonnay Zsolt 2011-ben.
Az egykori házaspár idősebb fia is a tengerentúlon él.

Tavaly óta Kanadában él Gömöri András Máté és Polyák Lilla, valamint a színésznő első házasságából született kisebbik fia, Bulcsú. A házaspár nemrég Vujity Tvrtkónak adott interjút, amiben egyebek mellett az is szóba került, hogyan viselte Bulcsú apja, a szintén színész Homonnay Zsolt, hogy másodszülött gyereke is egy másik kontinensre költözik (idősebb fiuk, Zsombor évek óta Amerikában tanul teniszösztöndíjjal).

„Zsoltot azért megviselte, de azt hiszem, hogy mi mindig is a gyerekek érdekeit néztük. Mondtam neki, hogy »beszélj a fiaddal«, Bulcsúnak meg mondtam, hogy »beszélj apával«, és akkor ezt így rakják össze.

Ha Bulcsú nem akart volna jönni, akkor vagy nem indulunk el, vagy felajánlom neki a lehetőséget, hogy tanuljon otthon tovább. Mint ahogy Zsolt meg is kérdezte tőle, hogy nem akar-e otthon maradni és náluk lakni. Bulcsú mondta, hogy »apa, én akarok menni a legjobban«. Ezt a Zsolt is megértette.

Szerintem neki azt kellett elfogadnia, hogy lehet, másfél évre vissza tudja tartani, de aztán a gyerek nagykorú lesz, és úgyis megy a saját feje után, és ugyanezt fogja csinálni egy kicsit később, csak közben haragudni fog, hogy miért nem engedte anno” – mondta el Polyák Lilla az interjúban, amit itt lehet teljes hosszában meghallgatni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik