Szórakozás

Házasság első látásra: János 4 évig járt az exével, mire kiderült, hogy valójában csak szeretői státuszban van

TV2
TV2
Megviselte a felismerés.

Március 18-án indul a TV2-n a Házasság első látásra című reality, melyben 3 elismert párkapcsolati szakértő vállalkozik arra, hogy tudományos módszerek és személyes tapasztalatok mentén párokba rendezzék a műsorba jelentkezőket. A kísérletnek hat nő és hat férfi vág neki, köztük az 54 éves Rózsavölgyi János is, aki nemrég a TV2 oldalára felkerült bemutatkozó-videójában beszélt arról, mennyire megviselte az előző kapcsolata.

A legutolsó párkapcsolatom volt az, amiben a legjobban szenvedtem. Ez négy és fél évig tartott. Kiderült hosszú idő után, hogy szeretői státuszban vagyok. Én beletettem a lelkemet, ami azt hiszem, a legdrágább, de sajnos nem úgy sikerült

árulta el a kaszinótulajdonos, akinek egyébként a korábbi házasságából van egy 25 éves fia.

A vállalkozó hozzátette, hisz az első látásra szerelemben, a kapcsolataiban pedig általában két dolog szokta zavarni: az, ha a párja rendetlen, vagy ha nem figyel oda rá, amikor valamit próbál elmondani neki. Hangsúlyozta, hogy számára egy nő belső értékei a legfontosabbak, de azt nem mondja, hogy a külső erények nem azok.

Számomra fontos, hogy legyen tisztelettudó, az mindenképpen. Nyilván igyekszem, hogy fölnézzen rám, mint férfira. Legyen a társam, legyen a barátom, a kommunikációban pedig nagyon fontos, hogy bármi rosszat csinálok, el tudja mondani úgy, hogy ne bántson meg

– magyarázta.

A csatorna egyébként eredetileg tavaly novemberben tervezte elindítani a realityt, ám a SorozatWiki értesülései szerint a vezetőség a műsor halasztása mellett döntött, mivel az ősz első felében jobb nézettséget hoztak, mint amivel számoltak, így úgy látták, a szóban forgó időszakra nincs szükségük komolyan újdonságra. A Házasság első látásra helyett akkor a Párharc harmadik évada indult el.

Kapcsolódó
Mégsem indul el a Házasság első látásra, a TV2 szerint a túl nagy sikerük miatt
A csatorna részéről úgy okoskodnak, alacsonyabb nézettséggel is megőrzik vezető pozíciójukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik