Szórakozás

Kucsera Gábor: Kemény, amikor esténként potyognak a könnyeid, mert hiányoznak a gyerekek, és nem lehetsz velük

TV2
TV2
Tápai Szabinával való válásáról beszélt egy műsorban.

Több mint egy éve annak, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor bejelentették, tíz év házasság és három gyermek után véget ért a kapcsolatuk. A világbajnok kajakozó, olimpikon a Palikék Világa vendégeként beszélt a szakításról. Elárulta, hogy bár feleségével külön élnek, hivatalosan nem váltak el, és továbbra is közösen nevelik gyerekeiket. Elmondása szerint az elmúlt időszakban teljesen új értelmet nyert számára az apaság szerepköre.

Azért az kemény, amikor esténként ülsz, aztán potyognak a könnyeid, mert hiányoznak a gyerekek, és nem lehetsz velük. De ez egy tök jó önértékelési dolog, amin átmentem

– mondta a sportoló, aki saját bevallása szerint sokszor megkapja, hogy akkor miért váltak el.

Nem működött abban az életszakaszunkban köztünk az a kapcsolat. Sokan azt mondják, hogy a gyerek összetartó erő, meg a gyerek miatt legyünk együtt. Nem. Ha a gyerek egy olyan légkörben van, ahol veszekedés van, és ennek fültanúja, az nem jó. Akkor inkább legyünk külön.

Kucsera elmondta, mióta külön vannak a feleségével, nagyon sok mindent meg tudnak beszélni, olyan dolgokat is, amiket korábban nem tudtak. „Ennek meg kellett történnie, hogy épülni tudjunk, Szabina is tudjon fejlődni, és én is szembe tudjak nézni a saját hibáimmal” – állítja.

A teljes beszélgetést itt lehet megnézni.

Kapcsolódó
Kucsera Gábor: Hiszek a házasságban
Hiába a válás, a hite nem veszett el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik