Szórakozás

Köllő Babett 13 éves lányáról, Milláról mesélt: Én vagyok nála az első számú, az én szavamra hallgat

TV2
TV2
A színésznő azt mondja, lánya mindig is inkább anyás volt.

Köllő Babett és férje, Szabó András lánya jól teljesít az iskolában és nagyon szereti az állatokat. A színésznő a hot!-nak beszélt a 13 éves Milláról, amit a Bors szemlézett.

Szeretne létrehozni egy létesítményt állatok számára. Kitűnő tanuló, jövőre pedig felvételit ír a középiskolába. Először szeretne bizniszt tanulni Amerikában, így némileg az öcsém nyomdokaiba lép

– árulta el a magazinnak Köllő, aki arról is beszélt, Milla már elkezdett kamaszodni.

„Alapvetően ott vesszük észre a kamaszkor jeleit, hogy egyre többet foglalkozik magával. Néhány éve még nem érdekelték a különböző krémek vagy az öltözködés” – magyarázta a színésznő. Mint mondta, Millával alapvetően teljesen más a stílusuk, de lánya kezdi átvenni az ő öltözködési szokásait. „A hétköznapokban farmeres, edzőcipős csaj vagyok, ezt a lányomon is többször látom.”

Édesanyja elmondása szerint Milla bátran és jó érzékkel vásárol az interneten a zsebpénzéből. „Már most remek érzéke van ahhoz, hogy melyik ruha mihez passzol igazán és mely alkalmakra a legjobb. Van néhány elegánsabb ruhadarabja, de azokat ritka alkalmakkor viseli, például egy szilveszteri vacsorán” – fogalmazott Köllő Babett, majd a kapcsolatukról is mesélt kicsit:

Az apukájával vannak kisebb összetűzései, inkább rajta tölti ki a hangulatváltozásait; én vagyok a békítőbíró a családban. Régebben András volt a szigorúbb, Milla mégis engem vesz komolyabban, így én vagyok nála az első számú. Számtalanszor előfordult, hogy az én szavamra hallgatott. Ezt annak tudom be, hogy mindig is anyás volt, pedig általában a csajok javarészt határozottan inkább apásak, de nálam kicsit tágabbak a határok, ez pedig neki is kényelmes.

Kapcsolódó
Köllő Babett közös fotót posztolt 13 éves lányával
Egy kommentelő Anne Hathawayhez hasonlította a műsorvezető gyerekét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik