Szórakozás

Valentin-nap alkalmából mackónak öltözve csapott le két drogdílerre egy rendőr Peruban – videó

Carlos MANDUJANO / AFP
Carlos MANDUJANO / AFP
A razzia keretében letartóztatott egyik nőt azért sikerült elkapniuk a limai rendőröknek, mert annyira izgatott lett, amikor meglátta az ajándékokkal is felfegyverkezett, macinak öltözött nyomozót, hogy kiment a ház elé üdvözölni.

Egy igen különleges akciót hajtottak végre Valentin-nap előestéjén a Peru fővárosában, Limában szolgálatot teljesítő rendőrök. Az akció keretében úgy csaptak le egy gyanú szerint kábítószerekkel kereskedő nőre, hogy a csapat egyik tagja plüssmackónak öltözött, és a szolgálati fegyvere mellett virággal és csokoládéval is felfegyverkezett – számolt be az ABC 7 Chicago.

Míg az egyik rendőr macinak álcázta magát, a társai munkásjelmezt öltöttek magukra, hogy a gyanú szerint drogkereskedelmet folytató célszemélyt kiszorítsák a házából.

Azonban erre végül nem is volt szükség, hiszen a másodmagával letartóztatott díler – akinek a házában 1500 adagnyi kiporciózott kokaint találtak – annyira izgatott lett, amikor meglátta az ajándékokkal is felfegyverkezett, macinak öltözött nyomozót, hogy kiment a ház elé üdvözölni őt.

A perui rendőrség egyébként előszeretettel alkalmazza ezt a beöltözős módszert, karácsonykor például rendszeresen Mikulásnak öltözve okoznak kellemetlen meglepetéseket a drogkereskedőknek.

Mikulásnak öltözött rendőrök csaptak le egy perui drogtanyára – videó
Hatezer csomag kokainpasztával, marihuánával és pisztollyal a puttonyukban távoztak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik